| Daniel_Daniel_2000 a întrebat:

Hei. Sper că n-am greșit secțiunea. Să trecem la acțiune. Acum câteva zile mi-am dat gaură de cercel cu un ac de seringă bine dezinfectat. După ce am terminat tovarășul meu a incercat să-mi introducă cercelu. blah toate bune si frumoase... Cercelu fiind din aur dar este foarte micut. Are doar un punct in capat atat. Să zic au trecut 2 zile, deja cand mă trezeam dimineața il găseam acoperit de o peliculă. Gaura s-a dilatat, inca mai este rana, m-am invinetit in partea de jos a lobului. Multumesc frumos, va rog raspunsuri bune nu cardeala de 10 bani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Nu ai pus nicio intrebare. In toata fraza ta nu exista vreun semn de intrebare.
Deci trebuie sa ghicesc intrebarea ta.
Pai, in general, aurul/argintul irita rana, de aceea se folosesc cercei medicinali. Acea pelicula este normala, rana se vindeca, cam dupa 2-3 saptamani este vindecata complet, dar si dupa s-ar putea sa ai acea pelicula daca folosesti aur, eu am si acum dupa 6 ani dupa ce mi-am dat gaura in ureche ( si la un salon, cu pistolul, si am purtat cercei medicinali 2 saptamani).

| Liviu a răspuns:

Pai 'coaja' aia se prinde, pentru ca e un corp strain bagat in corpul tau.O sa se prinda timp de 2 3 saptamani cam asa, sau depinde de la individ/a la individ/a ai dat cu spirt pe cercel? si prima data se pune un cercel medicinal, te sfatuiesc sa pui prima data de argint, apoi sa te duci la aur.Nu din prima cu aur,ca il poti murdari, se poate inegri, asa astepti pana se vindeca urechea, cam o luna, si dupa dai cu spirt pe cercel si il pui.Ai mare grija, ca piercingurile sunt ca un drog.E mult pana il pui pe primul apoi vor mai urma happy Tre sa iei in calcul multe, ti-a trosnit urechea cand ai bagat cercelu? Ce varsta ai? Poti sta linistit, nu am sa incep sa iti spun ca esti prea mic pentru piercinguri, sau alte lucruri idioate.Ai grija sa nu pui 'gherutele' murdare pe la ureche. Daca ai mai multe intrebari, da-mi adresa ta de mess si iti voi raspunde eu la ele.

| shainitainii a răspuns:

S-ar putea sa fie infectie daca te-ai invinetit.

| IoanaPsy a răspuns:

Dezinfecteaza rana in fiecare zi. Mai poti aplica baneocin. O idee buna ar fi sa mergi la medic sa vezi exact despre ce e vorba. Nu prea e bine ca s-a invinetit lobul urechii.