anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU! Am ieșit pozitivă la testul pentru ureaplasma uralyticum. Din câte am citit am văzut ca este i bacterie care face păr te din flora genitală. Țin să menționez ca am fost la doctori, am ținut cure cu antibiotic și degeaba, tot pozitiv îmi iese analiza. Din câte am mai citit și din experiențele altor persoane, ziceau ca este mai mult în dezechilibru care apare, înmulțirea necontrolată a bacteriei care se află în mod normal în flora noastră. Am momente în care nu am niciun semiton și momente în care am simptome ușoare, de usturime, urgență de a urina și mici dureri. Am avut perioade în care nu am avut simptome și câte 6 luni de zile și dintr-o dată au reapărut simptomele. Mă poate ajuta cineva. Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Foloseste numai chiloti de bumbac 100%, fiindca cei cu elastan sau materiale sintetice sunt prolifice dezvoltarii bateriilor rele.