Cum adica, de 5 ani te doare aceeasi masea desi ti-a tratat-o stomatologul, dar ce a tratat ala 5 ani, schimba draga stomatologul ca ala ti-a luat banii degeaba si nici treaba nu a facut
Cu antibiotice nu rezolvi nimic. Iar daca nu ai nici o alergie de care sa stii, poti sa iei ce pastile vrei tu, chiar daca nu ti-a zis doctorul. Du-te la farmacie si ia-ti Aulin solubil ( praf din ala de il pui in apa ). Pune in pahar cam doua degete de apa ( chiar daca pe plic scrie ca trebuie in nu stiu cati mililitri de apa, doua degete e mai mult decat suficient ca sa-si faca efectul calumea si sa-ti calmeze durerea daca zici ca te doare asa de tare), continutul pliculetului, amesteca bine si beal dintr-o inghititura. Cat despre masea, mergi la dentist si spune-i sa-ti scoata nervul. Odata ce nervul nu mai e acolo nu o sa te mai doara cat traiesti tu
. Am avut si eu probleme cu maselele, si niste dureri de nici nu puteam stau in pat sau sa fac ceva. Fa cum iti spun eu si nu o sa ai treaba, dar faza cu Aulin-ul e doar ca sa-ti calmeze durerea, nu-ti fa un obicei sa iei zilnic doar pentru ca te doare. Du-te la dentist si spune-i sa-ti scoata nervul. Asa nu iti pierzi nici maseaua si nici nu o sa te mai doara.