| roxyjid a întrebat:

Hei TPU, am si eu o intrebare.Imi doresc sa slabesc cam 7 kg intr-un timp scurt, neavand timp de miscare si cure foarte variate, am cumparat pastile de slabit de la HERBAGETICA cu Aloe ferox.Stiu ca trebuie sa fiu foarte atenta ce fac dupa tratament,si m-am gandit sa renunt la grasimi, acid si zahar o perioada lunga(gen un an doi).Dar vreau sa fiu sigura de ceea ce fac, asa ca doresc sa va spune-ti opinia in legatura cu urmatoarele:1. sunt oare destul de sigure, 2.crede-ti ca daca dupa tratament urmez regulile impuse sanatatea mea nu ar fi foarte afectata, parul meu nu ar avea de suferit iar de asemenea greutatea mea va fi constanta.Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Pastile de slabit, fara sport si alimentatie sunt inutile. Desigur, daca nu-ti pasa de faptul ca o sa ajungi un sac de oase cu piele care atarna sau cu probleme de santate, atunci ia in continuare

| Eidriana a răspuns:

Eh exista ceai verde de slabit, dar sa stii ca te poti imbolnavi de la el. Si eu am incercat, dar pentru asta am suferit mult. Nu spun ca nu isi face efectul, dar daca vrei sa ai probleme de diaree, atunci be my guess.
Nici cu pastilele de slabit nu-s prea ok, dar daca tii un regim atunci sa zicem ca e ok. Idea e sa consumi mai putine calorii si dupa ce nu mai iei pastilele sa nu te apuci sa mananci shaorme si mcdonalds ca nu ai rezolvat nimic. Produsele naturiste sunt bune, dar pentru asta trebuie sa intelegi ca organismul tau nu arde caloriile asa de repede ca la alte persoane si atunci trebuie sa faci niste abtineri de la mancare.

| IonutMihay a răspuns:

Te ajut euhappy.
1.Arunca pastilele alea ca slabesti putin si dupa pui de 100 de ori pe tinewinking
2. exista un "truc" de slabit, cu apa. Dimineata cand te trezesti, bei 2 pahare de apa cat de rece poti...Dupa..cand simti tu ca iti este foame..bei un pahar de apa si astepti 15-20 minute sa vezi daca intr`adevar iti era foame sau iti era sete. oriunde te duci sa ai o sticla cu apa la tine.si nu uita sa ai cel putin 2 mese pe zi. Micul de jun obligatoriu si ce mai vrei tu. fara dulciuri si fara pastile de slabit si altele.Succes

| DomnisoaraDeew a răspuns:

Poti incerca ceaiul verde...o prietena de'a mea il foloseste si ajuta