| Anonima6754 a întrebat:

Hei TPUhappy De aproape un an (cred) am observat in dus ca in partea dreapta a vagonului mi-a apărut o chestie care atarna subtirica, nedureroasa, nu ma jena, m-am uitat pe net ar putea fi acel chist bartholin sau cum era? Am doar 13 ani si sunt evident virgina... inca il am de atunci si numai cand il ating la varf ma doare puțin si el fiind un pic lung cand imi iese din vagin si ma asez/merg etc ma cam deranjeaza si ffff putin doare...ce ar putea fi? Il am deja de mult timp si nu s-a întâmplat nimic

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Du-te cu mămica la ginecolog. Este mai bine.

| Violleta2022 a răspuns:

Esti in tren? Despre ce VAGON vorbesti?
"...in dus ca in partea dreapta a vagonului mi-a apărut o chestie...".
Despre ce chist Bartholin vorbesti?
Fiindca acela este un nodul bartholin, nu chist!
Lasa termenii medicali in pace, ca ai doar 13 ani si nu stii a vorbi nici bine romaneste, dapai sa cunosti medicina.

Din pacate, nimeni de aici nu te poate ajuta, cu ce crezi tu.
Ia-o pe mama ta de manuta si mergeti la ginecolog, sa-ti faca un control medical!
Intre timp, pune mana serios pe carte, fiindca topicul scris de tine nu face cinste unui copil bun, poate unui analfabet.