| XxBlueRosexX a întrebat:

Hello, ceva remedii pentru durerile menstuale groznice? Orice in afara de pstile calmante ca pana acum am luat de 3 feluri si nu si-au facut efectul si durerile persista.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Elelei a răspuns:

Multe lichide si ceai de salvie.

| Valentina8 a răspuns:

Ca pastile nu stiu daca gasesti "moment" care sunt pentru dureri menstruale sunt foarte tari iar la mine isi fac efectul. La mine care am dureri de burta de spate de picioare am carcei la picioare si maini... la mine isi fac efectul laughing
Insa alte remedii. daca chiar nu poti suporta durerile ar putea fi ceva la mijloc o "boala" poate de aceea ai putea sa intrebi online un ginecolog sau mai bine sa mergi direct pentru a vedea ce ti poate da cineva specializat in asta.
Ai putea sa ti faci si niste analize sa fii sigura ca totul e legat de menstruatie.

| Stegman a răspuns:

Stai cu fundu pe ceva cald. S.au pune pe burta o sticla cu apa calda

| corbulalbrosu a răspuns:

Ai putea incerca sa folosesti pastila Naldorex in combinatie cu ceai preparat din ghimbir. Sau ai putea sa incepi sa folosesti pastile AC (anticonceptionale), bineinteles prescrise de medicul ginecolog. Multa sanatate!