| JanetteEve a întrebat:

Hey am 13 ani jumatate si 53 de kilograme cum as putea sa slabesc macar pana la 40 sau mai putin ....de exercitii nu am timp sa fac deoarece toata ziu sunt la scoala sugestii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| lolz1 a răspuns:

Scuze daca raspunsul meu te dezamageste insa nu poti slabi in niciun caz fara sport! Totusi la varsta ta nu esti grasa deloc! Aceeasi treaba e si la mine, aproape 14 ani si 50-55 maxim de kg. Esti in crestere, trebuie sa mananci!

10 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Ai o greutate NORMALĂ, raportat la înălţime/vârstă.

Iar greutatea ta IDEALĂ ar trebui să fie de 50 kg - vezi linkul :
http://www.dietetik.ro/......calculator

Deci, chiar dacă vrei să slăbeşti, poţi "da jos"cel mult 3 kg!
Nicidecum să ajungi la 40 de kg - atunci eşti subponderală şi ajungi anorexică!

Toate cele bune.

| JanetteEve explică (pentru bursuc001):

Multumesc pentru site:*:*:*

| bursuc001 a răspuns (pentru JanetteEve):

Cu plăcere!

O zi frumoasă.

| giony54 a răspuns:

Nu are nici o legatura cu sportul,trebuie un control medical sa vezi daca nu ai o problema cu tiroida din cauza stresului,insomniei si dupa aceea trebuie o alimentatie sanatoasa fara prajeli,dulciuri,grasimi,bauturi acidulate,fara cola, pepsi, fara mezeluri, margarine, fara energizante si mese dese pe zi 3-4 cu multe salate si cruditati.Nu trebuie sa-ti fie foame niciodata ca sa nu dereglezi glicemia, daca ai senzatia de foame nu manca dulciuri, nu te infometa niciodata si nu fa cure de slabire si mananca un fruct sau bea apa plata.Bea fara sete 1, 5 litri de apa plata.Pentru alte detalii daca doresti contacteaza-ma.Multa sanatate si sa auzim numai de bine, Giony

| andrushk50 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. Eu la 12 ani am 43 de kg... Si sunt cam dezamagita. Dar eu as zice sa-ti rogi parintii sa te dea la un sport care-ti place (de ex: basket, tenis, etc), iar daca nu-ti place niciun sport du-te la zumbajump sau kangoroojump. Sigur o sa-ti placa! Sper ca te-am ajutat! Funda?!

| Petrust a răspuns:

Nu-ti trebuie sa slabesti excesiv.Depinde de inaltime.Deci:
-glucide
+salata
+piine
Dar exercitii fizice in mod OBLIGATORIU!

| ImLost a răspuns:

mancare sanatoasa+ cateva exercitii de sport. cateva minute de alergare in fiecare searahappy

| NaiveGirl09 a răspuns:

Păi, depinde de înalţimea ta, eu am 11 ani şi am 42-43 kg happy. Deci cred că e ok greutatea ta. Eu, ultima oară, aveam 1, 55m. Acum depinde şi de înalţimea ta.

| motorx98 a răspuns:

HEY HEY HEY.nu e bine sa gindesti asa.eu am 15 ani si am o greutate de 80 kg si nu ma pling, incearca sa faci miscare. da conteaza cat maninci dar conteaza sa consumi acele calorii. o dieta normala ajunge undeva la 2000 de calorii eu maninc undeva la 3500 de calorii si nu sunt gras. oricum exteriorul nu conteaza. cine te place, te place oricum.

| JanetteEve explică:

In plus nu mananc dulcuri, nu beau sucuri, nimic ce coontine multe calorii sau conservanti si intr-o zi beau mai mult de 2l de apa si am o inaltime de 1, 53 m