| xc57 a întrebat:

Hey, am 15 ani si sunt runner(practic free-running-ul) aseara am facut niste exercitii de conditie fizica(acasa) si am zis sa ma antrenez si la cateva miscari de baza. M-am rostogolit pe spate iar cand am ajuns in picioare am simtit o durere la inima sau undeva in zona aia, dar nu ca si cum ma intepa inima pentru ca stiu cum e.Se poate sa-mi fi rupt ceva sau nu stiu? Astept raspunsuri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| necdannec a răspuns:

La varsta ta incepe sa se dezvolte inimioara. Problema e ca vasele de sange si arterele se dezvolta mai greu. Astfel inima pompeaza sangele cu o presiune mai mare. De aceia ai avut durerea. Nu iti fa probleme. Cat despre sportul despre care zici... succes.

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai facut o intindere musculara.

| luciana200972 a răspuns:

Este posibil sa fi facut o intindere, probabil nu te-ai incalzit inainte cum trebuie.

| Anonymus314 a răspuns:

Te sfatuiesc sa renunti.ai scoala, teze, testare nationala+ca free runningul e cam demodat.

| Etiquette a răspuns:

Nu ai nimic grav, ai norochappy.
Dar poate nu te-ai incalzit inainte indeajuns si ai facut o intindere, ai mai multa grija pe viitorhappy
Take care!
~Ella.

| xc57 explică:

Am facut incalzire de 10 minute la toate grupele de muschi inainte.

| xc57 explică:

Am facut incalzire 10 minute inainte asa cum obisnuiesc sa fac mereu.