| KikiRiki98 a întrebat:

Hey:* am o problema azi am vazut un fir ALB de par in parul meu:O am 12 ani e ceva rau?:O3
FUnda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cristian55 a răspuns:

Nu este nici o problema.e ceva normal! Toti avem fire albe.

10 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Nuuuuuuu este nimic rau se spune ca este noroc sa nu-l rupi

| whatevernvm a răspuns:

Stai linistita, sunt mii de motive pentru care a aparut...probabil l-ai vazut in lumina sai era murdar...Nu imbatranesti de la varsta asta stai linistita:*

| Nicole a răspuns:

Buna
Nu esti singura, se mai intampla sa gasesti fire albe de par in cap.
Nu iti fa griji!
O seara plina de zambete si succes!

| Ralluuuuu a răspuns:

Nu nu e nimic in neregulaa...
Poti sa stai linistita
Fire albe toti avem cate unu -doua

:*

| Sonny_5338 a răspuns:

Nu stai linistita! poate doar ti se parut de la lumina...Deobicei firele albe apar la orice varsta de la stres sau alimentatie in cazul taubig grindaca ti-a aparut unul poate sa iti mai apara sau poate chiar faci o suvita(mie unu mi se pare misto):d mult noroc

| maryfanMJ97 a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa le spui parintior ei vor sti ce este de facut in situatia asta

| AnyAda a răspuns:

Din cate stiu eu nu e nimic grav. Tuturor ni se mai intamplat. Acestea apar adesea de la stres.

| ANNAx44 a răspuns:

Nu-i nimic rau! nu-ti face griji.
funda?

| sassy2000 a răspuns:

S-ar putea sa nu fie o problema. Multi copii de varsta ta mai gasesc fire de par albe in parul lor. Poate ca acel fir de par a aparut... din greaseala, ce sa zic! Se mai intampla! Sper ca am fost de ajutor...

| Carnage a răspuns:

Dragutza nu se poate asa ceva am 13 ma consider batranlaughing)) la 14 ai tot parul daca ar fi ceva? ai fost vreodata? vopsita si nu ai tun parul ala practic nu este posibil asa ceva pe la 38 de ani iti apar firele "rebele"