| Cristinacrs16 a întrebat:

Hey. Cum pot scapă de candidă acasă fără ginecolog, spitale, etc? Am 14 ani, nu sunt sigura ca am candidă dar mi se umfla și mi se roșesc, când ating locul ma ustura și se simte la deget umflat. Help, ma confrunt cu problema asta de mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Du-te la ginecoolog nu e de joaca cu astea

| Liviu a răspuns:

Discuta cu mama ta, sau cu farmacista, ori daca nu, cu vreo vecina ceva care te poate sfatuii mai bine, eu as spune totusi sa discuti cu cineva feminin, o ruda de preferat

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ti-ai pus singura diagnostic!

Spune-i mamei tale ca trebuie sa mergi la ginecolog urgent!
Cand vine vorba de sanatate, lasi rusinea deoparte.

| Cipi1212 a răspuns:

Ar trebui să consulți un ginecolog.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Candida nu se poate trata acasă. Ia-o pe mama ta sau un adult in care ai incredere si du-te la ginecolog pana nu ajungi in spital. Pana atunci ține zona curata.

| SuNaM a răspuns:

Pai stiu de la nevasta-mea ca spalaturi cu musetel si ovule. daca ti-e rusine de ginecolog, trimite pe cineva sa se duca la farmacie si sa intrebe pentru tine...doamna de la farmacie o sa iti dea ceva.

| Recedaniel4 a răspuns:

Trebuie spalat fiecare zi cu apa si dat cu alifie tranciclina la amindoi unde este candida
pana trece, daca nu trece trebuie mers la medic

| Cristinacrs16 explică:

Labi**