| gabrielaasamy a întrebat:

Hey. Luna asta nu mi-a venit ciclu. De un an jumate mi-a inceput sa vina dar luna asta nu mi-a venit. Am 13 ani. Mie frica sa nu fi ramad insarcinata dar nu am facut nimic. Va rog ajutati-ma

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Deanimus a răspuns:

Cat se poate de adevarat.

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă nu ai făcut nimic cum să rămâi însărcinată?
La 13 ani ciclul menstrual este dereglat, poți bea ceai de crețișoară, ajută la reglare.
Pa, pa.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai cum să rămâi însărcinată dacă nu ai făcut sex happy

Oricum, având în vedere că ai doar 13 anişori, cel mai probabil, este vorba de o dereglare hormonală izolată ( datorată vârstei ).
Totuşi, dacă nici în luna următoare nu-ţi vine menstra ( sau dacă întârzierea se repetă şi în următoarele luni, atunci TREBUIE să mergi la un control ginecologic!

Toate cele bune.

| 12345Anonim a răspuns:

Se vede ca mama ta nu prea s-a deranjat sa iti explice niste lucruri esentiale.ar fi trebuit sa iti spuna mai multe despre menstruatie, bine, poate ti-a fost rusine sa vorbesti cu ea dar poti sa cauti mai multe pe net despre ciclu.AI 13 ani, probabil esti in clasa a 7 a.in manualul de biologie vei gasi toate informatile referitoare la acest subiect.

| Deanimus a răspuns:

Nu ai facut nimic = nu esti insarcinata. In cate limbi doresti sa ti se mai explice ca sa pricepi? La varsta asta dereglarile hormonale-s la ordinea zilei, imi amintesc ca mie nu-mi venea cu lunile.

| gabrielaasamy explică (pentru Deanimus):

Da oricum eu imi amintesc ca mi-a zis o prietena de a mea ca trebuie sperma ca sa ramai insarcinata. E adevarat?

| gabrielaasamy explică (pentru Deanimus):

Uhh ce bine si ma gandeam ca nu e adevarat

| Deanimus a răspuns (pentru gabrielaasamy):

Cat se poate de adevarat.

| roxyme a răspuns:

Hehe stai linistita probabil este o dereglare hormonala, mergi la medic

| roxyme a răspuns:

Nu ai cum sa fii gravida...este dereglare hormonala

| deliadily a răspuns:

Nu poti ramane insarcinata daca nu ai facut...nimic...vorbeste cu mama ta si iti va explica ea cum e cu chestiile astea...

| gabrielaasamy explică (pentru deliadily):

Mi-e rusine. nu stiu mie mi-e frica sa nu fii ramas insarcinata dar nu am facut nimic