Nu poti ramane insarcinata daca nu ai facut...nimic...vorbeste cu mama ta si iti va explica ea cum e cu chestiile astea...
Mi-e rusine. nu stiu mie mi-e frica sa nu fii ramas insarcinata dar nu am facut nimic
Nu ai facut nimic = nu esti insarcinata. In cate limbi doresti sa ti se mai explice ca sa pricepi? La varsta asta dereglarile hormonale-s la ordinea zilei, imi amintesc ca mie nu-mi venea cu lunile.
Bună.
Dacă nu ai făcut nimic cum să rămâi însărcinată?
La 13 ani ciclul menstrual este dereglat, poți bea ceai de crețișoară, ajută la reglare.
Pa, pa.
Da oricum eu imi amintesc ca mi-a zis o prietena de a mea ca trebuie sperma ca sa ramai insarcinata. E adevarat?
Bună!
NU ai cum să rămâi însărcinată dacă nu ai făcut sex
Oricum, având în vedere că ai doar 13 anişori, cel mai probabil, este vorba de o dereglare hormonală izolată ( datorată vârstei ).
Totuşi, dacă nici în luna următoare nu-ţi vine menstra ( sau dacă întârzierea se repetă şi în următoarele luni, atunci TREBUIE să mergi la un control ginecologic!
Toate cele bune.
Se vede ca mama ta nu prea s-a deranjat sa iti explice niste lucruri esentiale.ar fi trebuit sa iti spuna mai multe despre menstruatie, bine, poate ti-a fost rusine sa vorbesti cu ea dar poti sa cauti mai multe pe net despre ciclu.AI 13 ani, probabil esti in clasa a 7 a.in manualul de biologie vei gasi toate informatile referitoare la acest subiect.