| annempx a întrebat:

Hey. M-am cantarit in dimineata asta si am vazut ca am 35.7 kg, asta la înăltimea de 1.58. Cred ca sufăr de anorexie. E constant o voce in capul meu care-mi spune ca nu-s destul de slabă. Ca-s grasă. Mănânc maxim 400 de calorii pe zi. uneori maxim 300. Cum as putea ..trata asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Oare cat mai poti slabi, vei ajunge la 200 de calorii, 100 de calorii, 50 de calorii, nimic si vei ajunge sa faci infart miocardic, inima devina mai mica, poti muri din cauza asta da o raceala peste tine esti terminata

| WaterDrop a răspuns:

Stii ca esti prea slaba, stii ca aportul tau caloric zilnic este cu 1000 calorii in minus, si totusi mai intrebi asta?

Parerea mea este ca esti o persoana foarte influentabila daca lasi orice voce sa-ti spuna ce sa faci.Capata putin curaj.

| DovleacTurbat a răspuns (pentru WaterDrop):

Prosti, ba prosti, da' prosti rau de tot. Nu le mai da pe ocolite rolling on the floor.

| Crackman a răspuns:

Ai o vocewinking? nasol este un complex psihic dar eu zic sa bagi fast food pentru ca nu ai destule kilograme.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la psiholog.Te ajuta el.

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Hmm, tot nu mi-ai zis cum ai slabit. -_-

| annempx explică (pentru Cinevacatoatalumea):

Înfometare, ăsta-i raspunsul...Numara-ti caloriile.Da.

| WhatABeautifulDay a răspuns:

Wow, genul de intrebari puse de fetite de 14 ani de pe Tumblr care cred ca bolile mintale/tulburarile de alimentatie sunt "cool & trendy".
"Cum sa tratez asta"-Mananca? Captain Obvious. Daca te referi la halucinatii mergi la medic sa ti se administreze medicamentatie si eventual cateva sedinte la psiholog. Halucinatile nu sunt un simptom al anorexiei, fiind doar o tulburatie de alimentatie, probabil este un semn al altei boli mintale precum schizofrenia, care deseori acompaniaza anorexia, deci mai mult ca sigur ai nevoie de ajutor de specialitate.

| minrest a răspuns (pentru WhatABeautifulDay):

Schizofrenie deci. Si cu cateva sedinte la psiholog si medicamentatie te vindeci de schizofrenie?

| WhatABeautifulDay a răspuns (pentru minrest):

Schizofrenia nu se vindeca. Acestea te ajuta doar sa o tii sub control.

| minrest a răspuns (pentru WhatABeautifulDay):

Ai dreptate, sintagma asta ''cateva sedinte'' m-a facut sa banuiesc ca subestimezi aceasta boala. Se fac sedinte de psihoterapie la psihiatru, nu are treaba aici psihologul. De fapt, e mult spus ca tii sub control boala, tii sub un control precar delirul. Te salut.

| Iloveblue12345 a răspuns:

Doamnee! Mananci DOAR atatea calorii? Esti in crestere, ar trebui sa mananci mai mult! Vaii. Mananca mult, si incearca sa te ingrasi SANATOS cu minim 5 kg!