anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey
Știți câteva metode prin care as putea sa accelerez creșterea sânilor?
Va rog fara răspunsuri de genul " ești frumoasă așa cum ești tu", "lasa-ti corpul sa se dezvolte singur" sau alte tâmpenii.
Apropo nu mă întrebați de vârstă.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Moraru_Emma_1997 a răspuns:

Fata mea, am sânii mari pentru dimensiunea corpului meu ( 47 de kg și cupa c-d) și îți spun că este un calvar. Când îți vine menstruația devin și mai grei, dacă încerci sa porți decolteu, indiferent cât de mic ar fi pare vulgar, ai probleme cu coloana daca ai sânii mari deoarece sunt grei și poti face scolioză, sunt foarte multe lucruri la care ar trebui sa te gândești inainte sa faci un astfel de pas. Siliconul este un obiect străin in corp, iti poate afecta pe viitor alăptarea copilului, iar soluții de creștere. nu stiu ce sa spun nu cred ca sunt. Incearca sutienele cu Silicon, au apărut un stil de sutiene cu burete ce se lipsesc foarte ușor cu ajutorul unei bande de Silicon poziționată la capetele extreme ale acestuia, iar daca dorești efectul de "mărire" exista un șnur atasat pe mijlocul sutienului care te ajuta sa susții sânii mai bine si conferă volum.

19 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai maxim 12 ani
Si nu poti
Ce iti da mama natura cu aia ramai

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ai mai mult de 12 ani little ***

| Mogiojojo a răspuns:

Iti dai seama ca daca ai 12 ani nu o sa te ajut pentru ca nu esti complet dezvoltata. Poate daca ai 16-17 o sa te ajut dar trebuie sa specifici putin si varsta.

| ngllllll a răspuns:

Ei cresc peste noapte, daca nu ii stresezi.

| Ofataobisnuita1103 a răspuns (pentru ngllllll):

Te rog fara miștouri!

| ngllllll a răspuns (pentru Ofataobisnuita1103):

Nu glumesc. Sunt si alte metode. Da-mi add si iti zic mai multe.

| MelissaAdela a răspuns:

Nu ai ce sa le faci.
In proportie de 90% îi moștenești de la mama ta
Iar daca ea are cupa B la sutien, nu te aștepta ca tu să ai C sau DD
Totusi, poti incerca sa cumperi de la plafar ulei de susan sau de anason si sa te masezi in fiecare seara.

| Ofataobisnuita1103 a răspuns (pentru MelissaAdela):

Am intrebat-o pe mama si ea nu avea sânii super mari in tinerețe. Avea o mărime normală.
Dar chestia este că am o verișoară tot de vârstă mea, însă ea are sânii foarte mari.
Având în vedere că mama ei nu a avut și nici nu are sâni cum e posibil?

| AnastasiaK a răspuns (pentru MelissaAdela):

Maica-mea are 80B, eu am 75D. What about that? laughing

| Doarof3 a răspuns:

Mai mult de 11 ani nu ai și îți trebuie sâni? Ar trebui ca mai întâi să știi tabla înmulțirii măcar. Sânii nu sunt o problemă.
Ia și invată că dacă e să te ia un băiat te ia și fără, stai liniștită! Stai liniștită, eu nu aveam sâni nici la inceputul clasei a 8 a, in decursul anului mi-au crescut, si stai liniștită că nici nu mă interesa de cât de mari am sânii.
Uitați oameni buni problema fetelor de 11 ani in 2018:formele. Unii copii se grăbesc să crească prea repede... happy

| Ofataobisnuita1103 a răspuns (pentru Doarof3):

Apropo am 12 ani și daca te interesează am avut media 10 pe anul trecut și în ceilalți ani.

| Doarof3 a răspuns (pentru Ofataobisnuita1103):

Wow,e mare diferență...Nu înțeleg de ce îți trebuie sâni la vârsta asta.Frate,ia si te joacă cu păpușile.E încă vârsta copilăriei.O să crești si nu o să mai ai timp de joacă. Băieții pot aștepta.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Doarof3):

Nici de la 12 la 15 nu e mare diferenta... just sayingwinking

| Doarof3 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Știu,şi sunt de acord cu tine.Am uitat să menționez chestia asta.

| Someoneeene a răspuns:

"Esti frumoasa asa cum esti tu"? mica si increzuta, iar la 18 ani sigur o sa ai silicoane

| Ofataobisnuita1103 a răspuns (pentru Someoneeene):

Nu înțeleg de ce m-ai făcut încrezută.
Eu doar am menționat sa nu spună oamenii prin comentarii că sunt frumoasă și fara sâni.
Eu nu am spus că sunt frumoasa, dar poate alți oameni ar fi spun pentru a nu mă descuraja.
Și nu o să-mi pun silicoane.

| supadeceapa a răspuns (pentru Someoneeene):

Si botox

| JustMeDeea2019 a răspuns:

Nu cred ca ai mai mult de 11-12 ani la ce intrebare stupida ai pus....Problema e alta si anume: Fetele ca tine nu mai sunt interesate ca mai e un pic si incepe scoala ci sunt interesate mai degraba cum sa faca sa le creasca sanii ca deh asta e problema vitala......Pe bune? Fereasca Dumnezeu big grin

| ChrisAK47 a răspuns:

Ai 12 ani...