Ceaiul nu arde grasimile, el stimuleaza arderea lor in anumite situatii. Trebuie sa faci si activitate fizica, de intensitatii si durate diferite (intensa pe perioada scurta, medie-usoara pe perioada lunga) pentru a arde intr-adevar grasimile. Ceaiul in exces are si efecte negative, asa ca ai grija cat bei, si sa faci si pauze, dupa cum se recomanda.
Trebuie sa stii cum sa faci infuzia de ceai verde:
-pui 200gr de apa la fiert si cand este aproape de fierbere, pui o limgurita de ceai vrede frunze cumparate la vrac.
-lasi 3-4 minute, strecori, lasi putin la racit
-pui o feliuta de lamaie in ceai(se asimileaza si isi face efectul mai bine.
Nu se recomanda sa folosesti la pliculete, din cauza materialului din care este facut plicul.La o urgenta, da, ca nu se moare din 3-4 pliculete,dar cel cumparat vrac, este si mai bun, netratat si ce este mai important, este mai ieftin.
Se bea doar dimineata si poate inca o cana la pranz, dupa mese.Continand cofeina, seara nu se bea deoarece da agitatie, insomnii.
Te poate ajuta sa slabesti, deoarece are propritatea de a accelera metabolismul.Totusi,nu trebuie exagerat cu acest consum.Mai poti face o pauza de 2 saptamani,dupa ce ai baut o luna.
Frunzele ceaiului, dupa ce le-ai oparit, le poti pune intr-un tifon si le pui pe pleapele ochilor, unde sunt cercanele sau chiar poti sa dai pe ten.
pe Google, gasesti multe informatii despre ceaiul verde.
Bei in fiecare zi cate o cana de 2L ( sunt cani de alea). si mama bea ca vrea sa slabeasca si a slabit ( habar n-am cat ). ceaiul are un gust ingrozitor dar nu vreau sa te descurajez. daca tu ai vointa atunci poti suporta gustul
Si eu am baut ceai verde dimineata pe stomacul gol, si nu mi-a fost foame deloc, plus ca are un gust bun.
alicegril întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: