Elimina din alimentatie produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chips-urile,sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci,alune sau fistic(in rest poti manca cam orice, atata timp cat nu depasesti necesarul).In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte si dupa masa,in special,aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). Portiile trebuie sa fie medii,nici prea mult,nici prea putin(astfel vei asigura organismului energia necesara si vei preveni aparitia multor complicatii).Cea mai importanta, in schimb, este miscarea.20-30 de minute de alergare zilnica,cu viteza medie, te vor ajuta sa slabesti frumos, treptat si sanatos.Succes.
Alearga.fa abdomene si alte exercitii de slabire.nu manca dupa ora 19.nu consuma grasimi sau prajeli.si incearca sa mananci multe fructe si legume.
Pai...ai putea sa te duci la nutritionist si sa ii cer un sfat sau daca nu vrei poti sa fac niste exercitii fizice sau sa alergi succes! sper sa ajungi la greutatea dorita! fundita plz
Pentru inceput ai putea sa mananci mai putin , iar cat despre exercitii, scrie pe google " exercitii pentru slabit" si nu iti va ajunge ziua sa le vizualizezi pe toate.
Sa faci sport.Alegeti un sport pe care sa-l practici cu placere si vei slabi.Prietena mea joaca handbal de ceva timp si are un corp mult mai frumos ca inainte.
Eu nu cred că trebuie să renunți la mâncare, și apropo fără diete. Acestea nu dau niciun rezultat, îți recomand alcachofa de laon, este singurul care m-a ajutat și pe mine, am scăpat de kg în plus, nu mai stau hainele strânse pe mine, arătam nașpa, calmează-te, cu ALCACHOFA DE LAON, se rezolvă orice grăsime. Este ajutorul perfect, chiar nu mint cei de la televizor, e un remediu calm. O zi bună :X
Trebuie doar sa nu mai mananci mult si sa fi la regim. Daca mananci dulciuri,pufarine,cips,bei cola sau mai stiu eu ce prosti pline de chimicale,etc., incerci sa le eviti cat mai mult posibil, fiindca acestea te ingrasa foarte mult.Mananci multe legume si fructe, preferat:mar, dar si altele care sunt in sezon.Chiar poti sa ii spui mamei,daca ai o varsta frageda si locuiesti cu ea,sa-ti prepare mancare care nu ingrasa,cauti pe google retete sanatoase si cele nu ingarasa.
P.S:Secretul slabiri este sa nu mananci foarte mult mai ales DULCIURILE sa dispara,daca vrei sa ai o imagine frumoasa si atragatoare.Ce este cel mai bine sa faci este si sa faci sport in aer liber,numai daca este frumos si insorit,zic eu, doar nu te duci pe ploaie
poti face "sport" si in casa, mai bine spus un fel de "incalzire" sau de intarit muschi si altele
(acesta este pentru sanatate dar si pentru slabit
.Cam asta este parerea mea. fundita?
:*
Sa stii ca si eu am aceeasi problema sunt cau plinuta si a deranjeza foarte dare burtica si soldurile. Trebuie sa stii ca conteza foarte mult sa te abtii putin de la mancare, dar ai grija sa nu te infometezi pentru dupa aceea peste putin timp vei goli tot frigideru . Mie personal mi se par foarte bune cerealele Fitness de le Nesle sunt foarte gustoase deoarece au multe fructe uscate. Stiu ca nu este prea placut nici sa faci sport dar este cel mai important lucru daca vrei sa slabesti, eu te sfatuiesc sa faci caa 10 flotari si abdomene pe zi, te asigur ca nu o sa obosesti
. Ceaiul verde am auzit ca este foarte bun la slabit deoarece te ajuta sa elimini apa din organzim, dar nu are un gust prea bun si pe mine ma cam face sa vomit, asa ca nu ti-l recomand.
Sper ca te-am ajutat :X
Pai in primul rand sa nu mananci dupa ora18:00,in al doilea rand sa nu mamci multa paine dar in schimb poti sa mananci fructe, si in ultimul rand sa faci putina miscare in fiecare seara:X:*
anonim_4396 întreabă: