| maria344556 a întrebat:

ce se intampla daca bei 4 doze de energiant HELL?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Te ia dr..cu

| xerxes1 a răspuns:

Depinde cum stai cu inima.

| IIIshaneIII a răspuns:

Ajungi in iad

| venividivici2017 a răspuns:

Depinde...din ce stiu o doza de energizant contine cofeina cat 4 cafele.Deci vreo 16 cafele plus zahar la greu si mii de chimicale.O bomba pentru organism!

| DorelExpertu a răspuns:

Se intampla ca nu o sa o mai poti bea si pe a-5-a, o sa fii prea plin si de asta.

| NYK4u a răspuns:

Eu am consumat si mai multe intr-o zi, daca esti tanar si sanatos, nu te afecteaza foarte rau, doar o stare urata, de amețeala, durere de cap, tremuratul mâinilor si a corpului. Nu este sanatos deloc si iti afecteaza putin inimioara! Nu recomand acest lucru, am ajuns sa cred ca nu te ajuta cu nimic si de cativa ani nu prea am mai consumat decat 1-2 pe an.

| Ronaldo_Ronaldo_1997 a răspuns:

Iti da ariiipi laughing) te simti ca in paradis atata tot daca bei 5 te simti in rai adica mori laughing))

| iHateLuckyPersons a răspuns:

Nimic special, in cel mai rau caz nu mai poti dormi in ziua respectiva

| Anonim20143 a răspuns:

Problema la energizante este că provoacă insomnii. Chestia e că energizantele astea conțin foarte multa cofeină și foarte mult zahar. Dacă consumi o cantitate prea mare de energizant sau îl consumi în combinație cu alcoolul poate avea un efect nu prea plăcut asupra sănătății tale. Nu spun acum că nu trebuie să consumi energizante doar că trebuie să ai grijă.

| ThisNameIsNotAutorizedToBeViewedByAnyone a răspuns:

Nu incerca, medicii nu recomanda sa bei energizante ba chiar iti poate afecta si sanatatea daca bei excesiv