| ionut123344 a întrebat:

Hey, vinerea trecuta a fost ziua mea.Eu de felul meu sunt cam macacios, Seara m-am simtit greu la stomac si nu aveam scaune, a doua zi imi era greata si ma balonam si tot nu aveam scaune, si astazi ma balonez si nu am scaune.Sa fie o constipatie? Ofer funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| iulian1302 a răspuns:

Buna! Simptomele pe care le simnti tu pot fi cel mai probabil din cauza supraincarcarii stomacului cu alimente facand astfel o indigestie. O perioada de acum incolo trebuie sa mananci mancare usoara fara prajeli, sucuri acidulate, citrice, muraturi, etc. Pentru a-ti diminua acele stari poti lua tablete de Metrocopramid(pentru greata) si tablete de Espumisan(pentru balonare). In mod cert pe langa indigestia pe care ai facut-o, in acest moment te confrunti si cu constipatia. Un remediu natural pentru constipatie este ceaiul de crusin care dupa ce il bei isi va face efectul in aproximativ 7-8 ore(il gasesti in orice farmacie). Daca observi ca simptomele persista iti recomand sa mergi de urgenta la medic!

1 răspuns:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Da, mai mult ca sigur e constipatie. Foloseste un laxativ sau bea un ceai cu foarte multa miere, sau pur si simplu miere goala.
Sanatate!