Pastilele de slabit se iau numai conform indicatiei medicului. Daca ai uitat ce ti-a recomandat medicul care ti le-a prescris, mergi inapoi la el, prezinta-i situatia si iti va reaminti. Daca cumva ai luat pastile de slabit fara indicatia medicului, du-te urgent la un medic nutritionist sau internist pentru analize si evaluare. Pastilele de slabit luate dupa ureche pot avea efecte foarte grave, care sa te urmareasca toata viata.
Buna seara, sincer si eu iau pastile de slabit si pot spune ca anm slabit in doua luni 25 kg, dar mi-au fost recomandate de ultimul meu nutritionist, depinde ce pastile ei, asa dupa ureche sa nu te ei, nu te ajuta cu nimic din contra iti poate provoca diverse transformari sau cine stie ce!
Parerea mea, si din experientele pe care le-au avut persoane din jurul meu, nu cu pastile se slabeste ci printr-o dieta corespunzatoare.
Bună.
Nu faci precizarea ce fel de pastile folosești.
Le-ai luat pur și simplu sau la recomandarea medicului?
Fiecare medicament fie naturist sau chimic are un prospect cu toate informațiile : substanța activa, alți componenți; mod de administrare; reacții adverse; licența celui care produce respectivul medicament.
Dacă ai luat după ureche, oprește-te și mergi la un medic nutriționist.
Dacă le-ai luat cu prescripție medicală, întreabă medicul ce ai de făcut în continuare.
Sănătate.
Pa, pa.
Alexashadow întreabă: