Daca ti-e rusine sa te duci la doctor Nu o face.Mai bine nu le spune parintilor. Paii: iei o bucatica de vata si o inmoi in spirt cei drept o sa te doara dar o sa iti treaca apoi dupa ce te stergi tot iei o bacatica de spirt si te panseszi pe taieturi (app stiu asa pentru ca mama mea ete asistenta medicala) Funda?
Pai orice taietura sau zgarietura mai la suprafata se umfla asa ca asta nu e o problema doar daca se umpla prea rau.O injectie cu antitetanos ar fi buna insa poti sa rezolvi si cu spirt si apa oxigenata iar in urmatoarele zile poti sa te dau cu betadina. Funda?
Da stim cu totii ca esti gay si asculti justin gayber nu trebuie sa o spui si in public
Si eu fac asta mai demult da am descoperit bautura!(si acum sumt beata)Peste taieturi dati cu spirt sau dezinfectant si ca sa ti le acoperi poarta bandane sau bratari! Noroc
Imi pare rau da nu putem fi impreuna... daca te simti chiar asa singur cauta o banana prin gunoi si bagati-o in cur, cred ca te-ar face sa te simti mai bine
O_O
Au prins si taranii semnal de la wireless'ul vecinilor.
Si ce daca sa taiat cu lama?(Multi oameni fac asta)E ce face ea daca nu va place nu ziceti nimic si mai bine taceti.Decat sa iasa un mare tam tam din chestia asta mai bine nu ziceti nimic. Daca nu puteti raspunde mai bine numai puneti intrebari de jenu cati ani ai?
Eu te admir ca ai avut curajur sa o spui aici inseamna ca ai incredere in TPU dar unii profiteaza si o fac in batjocora.Nu ii asculta.Asa esti tu nimeni nu te poate schimba.
Bhai pedofil fantastic, daca o sa mai injuri mult pe aici s-ar putea sa te denunt. Ti-am dat un sfat dar daca tu esti batuta-n cap jet si freaca menta!
Ce injuraturi stupide gaseste si tu unele mai interesante.Si de aia nu mai pot eu ca imi dai tu report . Lasoooooo
Buna! si eu am tot 13 ani. Faza e ca:-si eu din cauza ca ma simteam singura fiindca prietenele mele care stateam mereuuu cu ele m-au lasat balta, si mi-au luat si cel mai bun prieten al meu, Andrei sa nu mai vb cu mine.[nu sunt cu dragostea la varsta asta]..si tot ascultam melodii triste pana cand am decis sa ma tai [nu sa ma omor, ca nu sunt genul] ci doar asa pt.ca simti durere si parca te simti altfel dupa ce termini.Dar eu m-am taiat o data cu lama pe mana stanga, si m-a durut dar a 2-a zi m-am dus la antrenamente si a zis si tata sa ma vada cum mai stau cu handbalul.Ei bine, cand am tras la poarta, tati m-a vazut ca aveam pe mana stanga multe zgarieturi [pt.ca sunt stangace, de aia m-a vazut]. Dupa antrenamente m-a intrebat cine sau ce m-a zgariat asa pe mana.Totusi eu i-am spus ca m-am zgariat in gardul viu, cand ma jucam cu mingea.M-a crezut si totusi, am zis ca e periculos sa ma tai cu lama fiindca ma pot vedea oamenii si ma vor credea nebuna.
Asa ca am incercat sa ma las de lama.M-am impacat cu prietenele, dar totusi iar m-am suparat foarte tare dar nu stiu din ce cauza si am zis ca sa nu iau lama:ci compasul sau ciobul . acum nu se mai vad chiar asa rau.Adica,ramane cateva zile si dupa aia dispare..si stai linistita,oamenii care nu au facut asta si nu au experienta logic ca, comenteaza aiurea.[fara suparare] ca:,,de la varsta asta sa te tai'' sau ca,, esti nebuna? du-te la psihiatru''
ea e serioasa in asta, cum sunt altii in dragoste, sau in problemele care le au
nu o judecati ca nu are o viata prea frumoasa.
Si in legatura cu ranile, ar putea sa se infecteze, daca nu le dai atentie din timp fiindca asa sunt si loviturile. Daca nu le tratezi din timp se pot infecta.Deci cum a zis si FoorMusiic ia o bucatica de vata si pune spirt, si chiar daca te doare o sa iti treaca!
Sper sa treci peste! si sa nu mai fie nevoie de lama.Eu nu m-am mai taiat de 6 zile si tot asa vreau. Daca mai ai nevoie de mine spune-mi pe privat! Succes! :*
Preocupati timpul cu altceva si nu te mai taia, nu are rost...gandestete la altceva....pana nu devine o obsesie
Mama dar cate raspunsuri.
Scuze ca-ti raspund asa tarziu, trebuia sa te duci la un doctor sa te dezinfecteze.
Nu il asculta, pur si simplu unii nu inteleg oamenii de genul asta. Ai nevoie de un doctor ca sa iti rezolve problema cu taieturile. Incearca sa nu te mai tai. stiu ca e cam imposibil dar trebuie sa ai vointa, asculta muzica, fa orice altceva doar. nu te mai rani.
Oamenilor! ce e cu voi, nu poti sa spui cuiva taieti venele de tot sunteti nebuni si nici nu o puteti intelege daca nu vi s-a intamplat asta nu aveti de unde sti.mie mi s-a intamplat adica si eu ma taiam dar nu din suferinta la inceput multi se luau de mine pe strada pentru ca aveam parul roz sau mov sau verde si imi spuneu nebuna si emo si chestii de genul..asa ca am zis sa iau cv s aii intimidez am luat lame si cand cineva incepea din nou sa comenteze la felul meu de a fi doar le fluturam lama prin fata ochilor dar nu m-am gandit sa ma tai apoi am descoperit ca prietena mea se taia am avut un soc aram ceva de genul e imposibil! am convins-o s a nu o mai faca dar asta m-a facut curioasa asa ca m-am taiat si eu putin doar d ecuriozitate si nu adanc dar doar putin pe mana si chiar este ca un drog te face sa vrei mai mult mi-am facut tot mai multe taieturi si apoi m-am gandit cine naiba sunt eu!? ce s-a intamplat cu mine? si apoi mi-am dat seama ca nua re rpst s afac asta pentru ca am ptce lupta am oameni care ma iubesc si de fiecare data cand vrei s a te tai gandeste-te la o persoana draga pentru care merita s a lupti sau poti incerca campania butterfly si pentru taieturile alea umflate poti s aincerci spirt sau cv crema de galbenele funstioneaza si daca vrei s ale ascunzi pana se vindeca incearca cu o manusa de dantela arata tare :3 si NU AI PROBLEME CU CAPU, doamne ce oameni...
Si crezi ca Romania va fi o tara mai buna cu inca 1000000000 de persoane ca tine asa nepasatoare si retarde? Nu nu cred. Daca te tai nu esti emo
Si eu ma tai, dar nu din motive depresive... Am 13 ani si sunt pe la "inceputul" chestiilor astora, din vara mai exact.La inceput ma taiam cu cutitul unui briceag, care a ruginit in timp. Ultima data cand m-am taiat am observat ca lama era ruginita, si m-am speriat rau. Dar probabil datorita lucrului pe care il faceam mereu, inainte si dupa ce il foloseam il curatam perfect cu spirt si il stergeam, rana aceea nu s-a infectat. Poti incerca asta, chiar daca nu e lama ruginita mai bine fa-o. Ah, si cum am spus, eu nu ma tai din motive despresive, dar iubesc gustul sangelui si in general sangele. Am mai vazut pe cineva prin comentarii asemanator mie. Eu am si un fel de rutina, astept sa se vindece mai mult ultima rana ca sa o fac pe urmatoarea, dar le fac cat mai decente, ca sa nu fie vazute de apropiati. Ar fi mai bine sa iti faci si tu o limita si sa fi foarte atenta. Dezinfecteaza-ti ranile si instrumentele, este cel mai bine.
Hey! Stiu ca a trecut atata timp de cand ai pus intrebarea.Chiar cautam ceva asemanator cu intrebarea ta.Am vazut multe "sfaturi" ale unor oameni cam... Insa am vazut ca la orice comm rau ori nefolositor ti-ai cunoscut drepturile.
Deci in primul rand, atunci cand vei mai avea taieturi da-ti cu putin spirt, pentru dezinfectie
In al doilea rand, atunci cand cineva iti va tranti in fata un raspuns de genu "Viitorul Romaniei" da-i replica, da unde doare mai tare.Ori ignora.Acea persoana nu te cunoaste, asa ca nu are dreptul sa te ia in batjocura.
Arata mereu ceea ce esti in stare si nu te da batuta.
Stiu da da, plictisitor dar neah... sper sa te incurajeze.
Peace! ◆-◆
Hei . Dă-mi Facebook sau WhatsApp ul tău. Putem vorbi. Nu te panica nu-i Bye