|

Imi puteti recomanda un medic bun din Cluj unde sama pot opera de strabism?

7 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| explică:

Spitalul Universitar CFR Cluj - Dr. Nistor Marius
tel. spital: 0264599596. nr doctorului ti-l dau in privat. (mesaj pe TPU)

6 răspunsuri:
| a răspuns:

La Cluj este Dr.Gavris Monica, care lucreaza la Spitalul militar si care dupa cum am auzit recent, are si cabinet particular unde face consultatii si stabileste ce este necesar pentru a se putea imbunatati atat vederea cat si pozitia ochilor. Este un medic oculist de exceptie si poti apela cu incredere la ea, pentru ca esti pe maini bune, pentru a-ti rezolva problema ta. Adresa Spitalului militar este Str. General Traian Mosoiu, Nr. 22 telefon 0264/598381, interior 115 sau 0745/239595 la Asistenta sefa D-na Popovici Mirela, care te poate informa si planifica. Iti doresc multa sanatate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Anul trecut am fost operata de D; na DR Gavris Monica de strabism si nu mi am pierdut vederea e o prostie. cu cat te operezi mai repede cu atat mai bine! dupa o luna te refaci si e destul de suportabil. Miercuri face consultatii si cu o trimitere te primeste.merita sa incerci! bafta si multa sanatate. eni

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

şi eu am aceaşi problemă, iar când am fost la Cluj, medicii au refuzat operaţia pe motiv că se poate pierde vederea definitiv, şi nu m-au mai operat, dar strabismul se poate vindeca cu ochelari, dacă este început din timp, şi nu va mai fi nevoie de operaţie! eu am purtat foarte puţin ochelari, iar ochiul a intrat în repaus aproape total (numai culorile le văd)! mai bine poartă ochelari, căci se poate corecta strabismul, fără operaţie! Cu cât este mai repede cu atât mai bine se poate corecta strabismul, iar dacă ai strabism numai la un ochi este mai bine, căci nu va fi necesară o operaţie! dar dacă vrei să faci operaţie va trebui să iei în vedere faptul că operaţia poate duce la pierderea definitivă a vederii, din acest motiv nu am fost operat eu! eu îţi recomand ochelarii, şi forţează cât mai mult ochiul "leneş" (ochiul cu strabismul)! am făcut şi şcoala de asistenţi medicali!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Nu este adevarat ca o sa ti pierzi vederea! cu cat te operezi mai repede cu atat mai bine si nu o sa porti ochelari 20 de ani.am fost operata anul trecut de doamna DrGAVRIS si nu mi am pierdut vederea.Cu o trimitere poti sa te duci la spitalul militar miercuri face consultatii La cabinet 80 lei e o consultatie. mult succes si sanatate. eni

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Clau44 am o intrebare... pana la ce varsta poti forta ochiul? 18 ani ce zici? am strabism la un ochi crezi ca as avea risc sa pierd vederea de la o operatie de strabism la un ochi?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Voi cei care aveti strabism sau ati avut? aveti cumva si amblimiopie? si daca da... v-ati facut operatia pentru strabism. v-a ajutat sa vedeti si cu ochiul lenes cel afectat?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează