| Anisoara4 a întrebat:

In fiecare dimineață mă trezesc cu o durere de spate, de ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Trebuie sa te vada medicul, nu stie nimeni de pe TPU cauzele, nici medicul nu te va putea ajuta prin telefon, trebuie sa te vada sa te consulte, poti avea scolioza sau alte probleme ale coloanei, trebuie facute investigatii serioase, radiografii CT RMN, fara aceste investigatii nu pot nici medicii sa ghiceasca ce anume ai. Ce varsta ai?

| Violleta2022 a răspuns:

Cel mai probabil din cauza saltelei vechi sau prea moi, care iti tien coloana intr-o pozitie inadecvata.

| gabicoo a răspuns:

Mergi la un medic.

| Cipi1212 a răspuns:

Probabil că ai dormit rău.

| angel6lust a răspuns:

Ai dormit cumva incomod sau ai stat cu spatele la peretele rece.

| Kiran a răspuns:

Pozitia de somn gresita, probleme usoare cu coloana(putin arcuit in fata partea de jos a coloanei), saltea de calitate slaba / dura

| Gabryel85 a răspuns:

Ai grijă, să nu fie și ceva la rinichi. Consumi suficiente lichide?

| danpopa777 a răspuns:

Ca esti babă

| RobocopBuisness a răspuns:

Asa ma treazeam si eu pana am inceput sa fac aceste exercitii: https://www.youtube.com/watch?v=h4iGqWyZPXU

| Aszcde a răspuns:

Dormi intr-o pozitie proasta, salteau nu mai este buna, ti-a fost rece la spate, etc.
Doar tu stii in ce conditii dormi.