| LittleRose a întrebat:

In urma cu o ora am folosit o masca cu ou si ulei de ricin.Imediat ce m-am spalat pe cap a inceput sa imi cada parul intr-o veselie.Masca se presupune ca trebuie sa aiba exact efectul contrar. Ce se intampla?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

De acum în colo, când faci această mască, adaugă și o fiolă de vitamina C (pentru creșterea și întărirea părului).
Sănătate!

| didi12 a răspuns:

Nu am folosit niciodata aceasta masca, insa cred ca doar ti se pare.Cu siguranta si inainte iti cadea parul, iar acum ti se pare ca iti cade mai mult.In plus,intr-o ora nu prea cred ca poate sa-si faca efectul asa de tare. Daca te duci intr-o casa despre care se spune ca e bantuita, ti se va pare ca auzi tot felul de sunete, cand de fapt nu e nimic.Cam asa si cu parul tau.Eu zic ca doar ti se pare!

| crucialmelody a răspuns:

E parul care trebuie sa cada zilnic. Stii, cele 100 de fire care cad zilnic. Si eu fac acea masca, si e la fel si la mine. Daca crezi ca nu iti face bine la par, nu o mai fa, gaseste alta masca...sunt destule. Good luck >big grin

| ScumpikAlyssa a răspuns:

Eu imi fac acea masca cu ou si ulei de ricin, dar nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva, mi se pare ciudat

| ScumpikAlyssa a răspuns:

Buna.Eu imi fac acea masca cu oua si ulei de ricin si nu mi s-a intamplat asa ceva niciodata, mi se pare ciudat!

| Florens a răspuns:

Poate ai tinut mult uleiul de ricin!