Eu nu fumez
am abia 14 ani
si nici n-am sa fumez in viata mea!
E o porcarie, nu vreau sa ma auto-distrug!
Din păcate fumul îl simţi în plămâni, ceea ce-i cu mult mai dăunător, nu în stomac...
De fapt fumul se duce in plamani. Dar majoritatea personelor care fumeaza o fac de moft. Dar sunt si persoane care fumeaza pentru a scapa de o mica parte de stres. Dopamina pe care o secreta creierul din cauza nicotinei are un efect de relaxare. De "raza de soare in timpul furtunii". E singurul drog care emite dopamina si i acelasi timp il poti folosi zilnic fara riscu de a fi ucis in timp foarte scurt.
Eu nu fumez.dar nu din cauza ca nu este sanatos sau probleme de genu
). oricum eu nu vreau sa mor sanatoasa ![]()
).si oricum nu mori pentru ca fumezi
)
Nu fumez si am 18 ani mi se pare o prostie
majoritatea se apuca datorita anturajului si pentru ca si ceilalti o fac
Eu nu fumez, nu am incercat niciodata si nici nu am de gand a incerc.Mi se pare o prostie desi multa lume din jurul meu fumeaza.
Ai vreo prblema ca cei care fumeaza? ![]()
lasa-i sa`si faca viata cum vor ei, nu trebuie sa te frece pe tine de altii
Asa e fato eu am 14 ani am fumat la 8 ani si acu un an si nu m-am lasat dar mi se face o pofta... cand vad pe cineva
eu unul nu fumez ca sa ma omor sau genu. eu fumam ca mi-a placut acea senzatie asa ca nu va doare pe voi in *** de viata noastra astia ca noi cei fumatori eu dau dreptate celor care fumeaza nu va doare pe voi capu ce facem noi e viata noastra ne fumam plamanii nostri nu ai vostriii!
Pai am un an de cand fumez...swi eu cred ca este o prostie te simti putin aetit apoi iti trece de toate, adevarul este ca din cauza anturajului m-am apucat si vreau sa ma las:d
Eu nu fumez si crezi ca nu patesti nimic? Arunca o privire aici:::
http://www.youtube.com/watch?v=xbPNR7MLe3U
http://www.youtube.com/watch?v=lleAe9rRupA
eu am 14 ani am fumat la 8 ani si acu un an si nu m-am lasat dar mi se face o pofta... cand vad pe cineva
eu unul nu fumez ca sa ma omor sau genu. eu fumam ca mi-a placut acea senzatie asa ca nu va doare pe voi in *** de viata noastra astia ca noi cei fumatori eu dau dreptate celor care fumeaza nu va doare pe voi capu ce facem noi e viata noastra ne fumam plamanii nostri nu ai vostriii!
Da anturaju ii de vina eu fumez dela 13 ani si am 16 si de 2 ani am apucat si de iarba si acum mie cam greu sa ma las![]()
Daca vrei sa mori mai repede continuaa sa fumezi
ce-a mai mare prostiee este accea de a fuma