| rolly3342 a întrebat:

Luna trecuta i-am dat unuia un pumn si de atunci ma doare rau incheietura.in exterior.e tendonul? o sa treaca?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

E permis sa lovesti numai si numai daca poti vindeca raul produs de lovitura atunci pe moment. Daca nu inseamna ca esti inconstient.

| Azµre a răspuns:

Mosule du-te la farmacie si cere un preparat Lasonil, si iei si spirt. Iti dai dimineata cu spirt apoi aplici crema facia sa dimineata si seara si o sa iti treaca mai repede happy si vezi sa-ti legi mana cu pansament nu cu fasa elastica. Mult Succes

| BeHappyOriceArFi a răspuns:

E normal sa te doara, muschii tai is cam slabi, iar din aceasta cauza toata durerea s-a dus la incheietura, stai linistit iti va trece cu timpul, iti recomand niste benzi pentru incheietura de culoare pieli pe care le cumperi de la farmacie.

| valuta23 a răspuns (pentru BeHappyOriceArFi):

Neaparat de culoarea pielii?
dc?

| BeHappyOriceArFi a răspuns (pentru valuta23):

Nu este neaparat, doar ca alea sunt cele mai bune.In caz de nu gasesti sau nu vrei sa iei de alea, cumpara de culoare albastra.

| rolly3342 explică:

Am dat intr-un dulap, ca m-a inselat prietena, dar asa suna mai cool.laughing...nu ca mi-ar pasa ce credeti voi despre mine.cand incerc sa fac flotari ma doare cel mai tare.in rest, ma doare doar cand o intorc pe albele parti prea tare.o sa treaca, sper.

| Mihaivassi123 a răspuns:

Poate fi cum a zis ea dar se si poate ajunge mana in ghips, dar vei sta max 4 zile(daca te doare mai putin pe zi ce trece max in 2 zile, sau se vindeca singur)

| Kinstown a răspuns:

Eu cred ca ai facut o entorsa, dar mai bine ar fi sa mergi la un doctor

| HeartDeath a răspuns:

In interior este tendonul si iti va trece daca iti masezi incheietura si pui mana in apa calduta.

| Alex_Pascal_1997 a răspuns:

Nu e ca esti slab doar ca ai lovit prea tare si atunci s-ar putea ca incheietura sa se fi indoit putin leagal si va trece in cateva zile.