| lucib a întrebat:

M-am lovit foarte puternic la stern si la toata partea aceea.Sa intamplat in felul urmator:am vrut sa sar cu bmx peste o bordura, am cazut si partea unde este sternul, a cazut exact pe bordura, cealalta parte a corpului(picioarele)find jos de pe bordura.Cand m-am sculat nu am mai putut sa respir.Noroc ca a fost un baiat mai mare care ma strans de piept.Ar trebui sa imi fac griji?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu stiu cate griji ar trebui sa-ti faci dar iti recomand sa mergi la medic si sa-ti faci o radiografie, pentru a vedea daca ai ceva la stern ori coaste. Sanatate!

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Da, mergi la doctor ştiu pe cineva care a păţit ceva asemănător şi a avut probleme cu respiraţia o perioadă. Doctorul i-a dat ceva pastile. Mergi!

| Minks a răspuns:

Du-te la doctor. Nu inteleg de ce e greu sa va duceti sa intrebati un doctor, e lenea mare pe voi. preferi sa intrebi pe TPU si nu o persoana avizata.

| lucib explică:

Intreb pe TPU din urmatorul motiv:l-am intrebat pe un baiat care a patit si el la fel, iar el a zis ca nu a mers la doctor si nu are nimic.

| bombonik44 a răspuns:

Da da da, mergi la un medic