| Elelena65 a întrebat:

Ma doare foarte tare gatul pe partea dreaptă când inghit, dar este o durerea care nu pare a fi de la răceală. Nu pot inghiti mâncare pentru ca ma doare foarte rău. Eu mai am un nodul la sânul drept, și de asemenea un ganglion limfatic umflat în zona cefei pe partea dreapta, este posibil ca durerea de gat sa fie legată de aceste aspecte sau nu are legătură? Sau să fie din cauza ca de câteva nopți am dormit doar câteva ore? De azi dimineață a început să mă doară gâtul, în schimb ganglionii inflamați îi am de ceva timp, de aceea nu știu dacă ar avea vreo legătură. Voi ce părere aveți? De la ce ar putea fi aceasta durere in gat? Si ce aș putea face ca să îmi treacă? Am și nara dreapta a nasului infundata.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| gapb a răspuns:

Trebuie sa te duci la un doctor de familie neaparat, suna a infectie