| Elelena65 a întrebat:

Ma doare foarte tare maseaua, îmi zvâcnește măseaua de ieri dar astăzi s- a accentuat durerea, mă doare constant, nu numai când mănânc sau la rece sau cald. Cred ca este nervul, nici nu-mi dau seama exact care măsea este pentru ca durerea se propagă în toate. Doctora stomatolog la care merg eu revine tocmai în ianuarie la cabinet și nu știu ce să fac cu durerea asta? Ce pot lua pentru durere? Se poate agrava, poate face infecție dacă mai aștept câteva zile până ajung la stomatolog? Cel mai probabil și alte cabinete au închis mâine pentru ca e ajunul Crăciunului și nu am unde să mă duc până după Crăciun.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Misteriosul333 a răspuns:

Nu trebuia să aștepți atat de mult timp ca să te duci la medic. Trebuie să ai răbdare, chiar dacă te doare și să speri că nu va fi mai rău.

| Elelena65 explică (pentru Misteriosul333):

Pai de doua zile m-a apucat durerea și am crezut ca îmi trece pentru ca nu ma durea atât de rău