| Beatrice011 a întrebat:

Ma ingras daca fumez? Fumez jumătate de pachet si mai beau eventual un pahar de ceva si observ ca îmi creste talia

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

De la fumat nu te ingrasi.
Te ingrasi doar daca mananci mai mult, mai multe calorii decat ce le consumi (prin miscare fizica).

| darrio2007 a răspuns:

Nu spui si ce mananci.

| darrio2007 a răspuns:

P.S. Ce si cat mananci.

| Beatrice011 explică (pentru darrio2007):

De obicei mănânc de la o cantina câte un meniu(ciorba+fel 2) si vinerea ori comand pizza sa împart cu prietenii sau ies in club si beau 1 shot-2

| darrio2007 a răspuns (pentru Beatrice011):

Depinde de metabolism. Unii mănâncă putin si pun pe ei, altii manancă mult si nu se ingrașă.

| lpavel a răspuns:

De la fumat sigur nu ingrasi dar de la acea bautura da, ingrasi doar daca nu cumva e apa acel ceva...

| johnnny123 a răspuns:

Parcă ziceai că ești studentă la medicină. Nu ar trebui să știi mai multe despre corpul uman decât oamenii fără studii medicale?

| Ambivert a răspuns:

De la fumat slăbești nu te îngrași. Fa analize la ficat, e posibil sa ai un ficat mărit sau hipotiroidism, adică orice mănânci se transforma în grăsime dacă ai hipo și te îngrași, pe când în hipertiroidism este exact invers. Mergi la medicul de familie și fa niște investigații amănunțite.

| Bucur87 a răspuns:

Îți recomand să te lași de fumat îți face rău mai ales la sănătate eu din cauza la fumat am slabit mult, bine că m-am lăsat numai fumez de 2 luni