anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma simt de cateva luni ciudat.
Am simptome precum: lipsa de motivatie, uitat in gol, ganduri ciudate care nu imi dau pace, unele foarte repetitive cand fac anumite actiuni (deschid usa de ex), parca sunt deconectat de la realitate, am avut inainte ganduri de suicid dar nu multe, parca vad lumea altfel asa nu stiu cum sa explic, acum cateva zile ma simteam bine, asa am mereu perioade in care ma simt bine cateva zile si dupa imi revin starile. Fix acum ma simt de parca o iau razna. Ce as putea face?
Medicul psihiatru a spus ca nu ma poate interna acum ca nu sunt locuri si ca dupa ce termin liceul acum (sunt a 11a) adica pe 20 sau cat e sa ma internez abia, dar eu doresc cat mai repede o evaluare a simptomelor.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Precizez ca am 18 ani

| doctorandus a răspuns:

Dap, nu cred ca esti de internat, dar iti poate prescrie medicamente.

| darrio2007 a răspuns:

„Medicul psihiatru a spus ca nu ma poate interna acum ca nu sunt locuri"
Deja e clar raspunsul pe care voiam sa ți-l dau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru doctorandus):

A zis ca medicamentele pot avea reactii adverse si acolo sunt intr-un centru medical

| Ade4ever2389 a răspuns:

Derealizare

| Alex765431 a răspuns:

Păcat de tine.