| Ada477 a întrebat:

Mi-a dat o prietena un pumn în ochi din greșeală și mă doare rău. Ce pot sa fac sa îmi treaca, e grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Mi-a dat o prietena un pumn...e grav?"

dacă ești o mămăligă, da

| Celcestietot a răspuns:

Poate fi si grav, asta numai un medic ti-o poate spune. Iti recomand un consult oftalmologic, totodata sa ii spui si problema ta.

| Iote a răspuns:

Normal ar trece cu gheata.
Dar fiind vorba de ochi ar trebui sa mergi la oftalmologie pentru un control. Ochiul e sensibil si poti sa ai rupturi, dezlipiri, etc. Mai ales ca te doare rau.

| cfrtobias a răspuns:

Cum ti-a dat prietena un pumn in ochi din greseala? voia sa dea in altcineva si te-ai bagat tu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine te duci la spital, dupa orice bataie si sportivii de performanta se duc sa verifice sa fie totul bine cu sanatatea lor.

Răspuns utilizator avertizat
| AnastasiaK a răspuns (pentru anonim_4396):

Sportivii de performanță (bănuiesc că la luptători te referi aici) merg la control pentru viza anuală. Atât. Aia e singura verificare. În rest, se duc la spital DACĂ E NEVOIE. Dacă s-ar duce după orice bătaie, cum spui tu, atunci toți ar merge la spital de 2 ori pe săptămână MINIM și n-ai mai avea loc de ei.

Pentru autoarea întrebării: pui gheață. În funcție de cât de tare a dat o să ți se și umfle/învinețească apoi, dar într-o săptămână, maxim două trece. În afară de durere, ai mai remarcat vreo problemă?

| literallythesamebruh a răspuns:

Nu este grav. Am luat eu mai mult de atâtlaughing îți pui acolo o compresă și îți va trece.

| daniel889 a răspuns:

Exista mai multe metode prin care ai putea sa faci sa-ti treaca. Cea mai simpla e sa astepti. Stai la tv, pe Facebook, Youtube, etc. Si trece.

| Steisi a răspuns:

Pune-ți ceva rece ca sa nu se inflameze si iti va trece! Stai liniștita!