| Elelena65 a întrebat:

Mi-a venit sa suflu nasul și când l-am suflat a început să îmi curgă sânge din nara stânga. Ce pot să fac să se oprească sângerarea? De asemenea, îmi bate și inima neregulat, nu știu dacă are legătură cu faptul ca mi-a curs sange din nas sau m-am speriat eu. Și am și dureri în zona cefei pe partea stângă, ca niște pulsații

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Chestia cu cola=otrava: paranoia alimentara. https://web.archive.org/......ntar%C4%83

| lpavel a răspuns:

Pare ca ai tensiune de aceea iti curge sange din nas... Daca obisnuiesti sa mananci mai sarat, dezobisnuieste-te! Sarea excesiva mareste tensiunea si distruge calciul din organism!

| Elelena65 explică (pentru lpavel):

Și astăzi după ce am suflat nasul iar mi-a curs sânge din nara stânga și mă doare capul pe partea stânga. Mă simt și răcită, este posibil să fie din cauza asta? Tensiune nu cred ca am pentru ca de obicei o am mică

| lpavel a răspuns (pentru Elelena65):

Din pacate nu pot sa-ti spun exact ce ai putea avea ca nu sunt doctor, stiu doar ca daca ai tensiune apar din senin sangerari nazale! stiu asta ca am vreo 2 cunostinte carora exact asta se intampla si ei au tensiune! Acum tu ar trebui sa stii de cand ai aceasta problema, iar daca nu o ai demult timp ar trebui sa te gandesti ce ai consumat altfel decat pana acum, pentru ca totul pleaca de la ce mananci si ce bei sau nu mananci si nu bei apa...
Incerc sa-ti fiu de ajutor pe cat pot dar cum am zis nu sunt doctor asa ca doar cu parerea mea te pot ajuta.

Mi am luat tensiunea și am avut o 12 cu 8 și pulsul 113

Am mai fost la un control acum 4 ani și am avut pulsul tot mare, tot 113 cred

Zilele astea am băut zilnic 2 litri de cola pe zi, nu știu dacă e posibil sa fie de la asta

| lpavel a răspuns (pentru Elelena65):

Pai fi sigura ca e de la cola! Cola nu este sanatoasa chiar daca scrie pe ea zero zahar, este otrava curata! Daca tii la sanatatea ta incearca sa renunti la cola si sa bei apa nu alte sucuri care sunt pline de zahar si chimicale! Eu nu am mai baut cola de vreo 10 ani! Alte sucuri mai beau cand mi-e pofta din cand in cand, dar bautura principala e apa! Asta sa fie si la tine ca de nu vei avea tot felul de boli! Uda o planta cateva zile cu cola, deloc cu apa si vezi ce se va intampla! Asa si corpul nostru: esti ceea ce bei sau mananci! Energia si sanatatea ta depind 100% de asta! Mai poti bea cate un pahar de cola pe zi daca asa esti obisnuita ca nu poti renunta asa deodata dar serios incearca sa uiti de cola, de energizante nici nu mai pomenesc, sunt cele mai nocive, sunt pe locul 1 urmat de cola! Bea cel putin 1l de apa pe zi daca nu poti mai mult alte sucuri 1-2 pahare maxim pe zi pana ai sa inveti sa renunti la ele! Daca vrei neaparat sucuri stoarcele tu acasa din fructe dar si asta, mai bine le-ai manca... educa-te in alimentatie ca nu esti pe cale buna, asta e sigur! esti la inceputul vietii si deja te-au inundat bolile, asta sa-ti dea de gandit ce va fi peste 10 ani daca continui asa!