|

Mi-am scrantit mâna de câteva zile, ma doare foarte tare degetul mare (mâna dreaptă) am pus gheața și tot așa, am fost la doctor zice ca va trece, e doar scrantit.

Dar mâna ma opreste din a putea lucra, ce recomandați sa fac?

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Dacă medicul ți-a spus că este doar o luxație și nu o fractură, atunci continuă să pui comprese cu apă rece sau gheață, nu ai altceva de făcut.
Acum, sigur, depinde și de medicul care te-a consultat, dacă este specialist sau medic de familie și cât de bun este. Ideal ar fi să faci o radiografie, ca să fii sigur, cu fracturile de articulații nu e de glumit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am calcat rau cu piciorul stâng și m-am dat cu crema, se umflase, însă acum e relativ mai bine. La tine pare mai grav, eu n-am consultat niciun medic. Daca e scantit, eu consider că ar fi trebuit să îți pună ghips. Nu le am cu domeniul asta, poate o sa îți mai scrie cineva un răspuns mai documentat, după părerea mea ar trebui sa te duci la alt medic, poate ți-o pune in ghips. Nu sta așa cu ea, daca se oprește din a lucra. Explica-i doctorului ceea ce simți cuvânt cu cuvânt, că doar până la urmă asta e meseria lui, să ajute pacienții, nu? Presupun că nu vei sta mult cu ea in ghips, o lună cel mai probabil. Eu pe la 3 ani am cazut pe ea și era umflata tare, m-am dus la doctor, nu mi-a pus ghips insa mi-a tras-o și am stat o lună așa. Trebuie incercat alt doctor. Cel puțin așa cred eu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează