| Roberta00 a întrebat:

Moooor! Azi noapte nu am putut sa dorm din cauza durerilor de burta.Am luat panadol si paracetamol si degeaba. m-am invelit bine, degeaba.Nu imi trece de loc. ce as putea face sa nu ma mai doar in halul asta?(prima zi de menstruatiebig grin)

Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Din nefericire nu poti face nimic menstruatia te va durea pana cand vei ajunge baba, e ca un fel de infern pentru voi femeile si trebuie sa suportati consecintele.

| Alyra a răspuns:

Am citit undeva că dacă iei suplimente de magneziu înainte să îţi veine va ameliora aceste dureri. Eu una nu am încercat, deoarece eu nu ştiu când îmi vine, dar tu ai putea încerca.
Iar referitor la dormit...am observat că atunci când stau pe burtă nu mă mai doare aşa tare.
Succes!

| Roxana6277 a răspuns:

Poti lua Nospa, Ibrupofen sau Algozone. Dar de obicei durerile mai puternice apar din cauza lipsei somnului, mancarurilor mai sarate si alimentatiei cu grasimi (ciocolata, prajeli etc).

| mafka a răspuns:

E si normal ca la menstruatie sa te doara in halul asta mai ales daca e prima zi! cel mai bine e sa stai mereu culcata si sa bei ceva pastile de NOSPA! sper ca ti-am ajutat! :*

| ralussita a răspuns:

Eu folosesc niste plicuri, OKI se numesc.doar ca le am din italia.pe loc iti trece