| AloneQsFini a întrebat:

Nessu dauneaza sanatatii? Vreau si ceva argumente pro si contra! Eu beau zilnic
P. S:Am 15 ani!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Ness-ul, dupa parerea mea este o cafea mai tare decat cea de boabe. Cafeaua are si parti bune si parti rele, in cazul abuzului sau daca suferim de unele afectiuni care contraindica cafeaua. Adevarul este insa ca nu face rau consumata in cantitati normale.

| maduts a răspuns:

Nessul e puternic...io de la el am avut niste batai asa puternice la inima ca m'au trezit din somn de'atunci beau numai cafea, dar numai cand trebuie musai sa stau treaza

| deyoo a răspuns:

Nessul este daunator din f multe puncte de vedere(mai bine bei cafea fara cofeina, daca nu poti renunta imediat)el nu se dizolva in organism ca si cafeaua ci se depune gros, ca o rasina si afecteaza f mult organele interne(pune niste ness pe o farfurie/cana, uda-l cu niste apa sa se inmoaie si lasa-l asa citeva ore, sa vezi cum se intareste, lipicios si tare ca dabia o sa mai poti sa speli farfurioara sau cana, asa se face si in interiorul nostru)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In general, cafeaua -cu osebire cea solubila(ness)- este nerecomandata persoanelor care au varsta sub 20-21 de ani! Sub aceasta varsta, efectele daunatoare se acumuleaza treptat (cate putin!), iar consecintele sunt vizibile putin mai tarziu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate cineva sa-mi dea mai multe detalii despre ce afecteaza in organism? multumesc frumos