Nu are legatura cu urinatul De ce nu poti tu urina nu inteleg
Si e nromal sa se intample ceva daca ramane acolo.Stai pe vine in incearca sa-l impingi afara cu muschii vaginali sau MERGI LA DOCTOR.Cum sa-l lasi acolo, ai innebunit?
Trebuia sa citesti prospectul inainte sa folosesti asa ceva.degeaba urinezi ca nu iese afara. Urinezi prin alta parte.Off.
Trebuia sa cauti pe net.:| iti dau ceva sa citesti si incearca sa te descurci. daca nu, mergi neaparat la doctor ca nu e bine sa ramnana acolo. http://www.tampoane-ob.ro/la-intrebari/tampoane documenteaza-te :|
Daca ramane mai mult de 6 ore risti sa faci soc toxic. Trebuei sa ajungi urgent la doctor, ceea ce ai patit tu este o urgenta majora, fiecare ora care trece te aduce mai aproape de septicemie. Mergi in orice serviciu de urgenta, te vor ajuta. Daca ajungi in timp util, e posibil sa scapi cu bine, chiar fara interare si tratament perfuzabil. Daca ajungi prea tarziu, iti poti pierde viata.
Poneiule, crede-ma, este foarte grav ce i se intampla, trebuie sa ajunga la Urgenta, nu e de joaca. Nu vreau s-o sperii, m-am speriat eu, fiindca am vazut mai multe fete cu septicemii cumplite dupa ce nu-si schimbasera la timp tamponul intern.
Daca l-ai impins mai adanc nu vei reusi sa-l scoti singura. Du-te la ginecologie si medicul ti-l va extrage cu ajutorul unei pense.
Du-te bre, la un medic, auzi, sa stai cu el acolo...mare ti-e gradina.
Stii, penultima data cand am vazut un soc septic de la tampoane interne prost folosite nu am avut Tienam (Imipenem) si, din pacate, fata si-a pierdut uterul, un ovar si o parte din peretele vaginal. Dar a scapat cu viata. Avea sub 20 de ani si am crezut o vreme ca o vom pierde, noric, ca aveam Invanz si un serviciu bun de dializa acuta.
Pai eu i-am zis sa se duca la medic Nu zic ca n-au fost cauzri dar nu cred eu ca statistica este asa defavorabila
Eu zic ca o sa fie bine, mai ales daca se duce direct la siptal si nu face 7 cozi (mai intai la medicul de familie pentru trimitere si apoi pe la spital).
Cei de la UPU primesc astfel de cazuri?