anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

PENTRU FETE. Bună. Aseară, mi-am pus ob. (e din italia, subțire 3 cm lungime și foarte subțire. ața 6 cm) și nu mai iese. s-a rupt ața, eu, intrând în panică m-am apucat să-l scot, dar l-am împins și mai tare. am mers la baie, am urinat, și nu a ieșit.(el nu se umflă ca celalalte ob-uri ). Nu vreau să ajung la doctor. Credeți că se întâmplă ceva dacă rămâne acolo?
ps. : Pot urina dar un pic mai greu.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| UbexFlo a răspuns:

Nu are legatura cu urinatulstraight face De ce nu poti tu urina nu inteleg happy Si e nromal sa se intample ceva daca ramane acolo.Stai pe vine in incearca sa-l impingi afara cu muschii vaginali sau MERGI LA DOCTOR.Cum sa-l lasi acolo, ai innebunit?
Trebuia sa citesti prospectul inainte sa folosesti asa ceva.degeaba urinezi ca nu iese afara. Urinezi prin alta parte.Off.straight face

| mimiwewem a răspuns (pentru UbexFlo):

E în limba italiană și nu înțeleg... sad

| UbexFlo a răspuns (pentru mimiwewem):

Trebuia sa cauti pe net.:| iti dau ceva sa citesti si incearca sa te descurci. daca nu, mergi neaparat la doctor ca nu e bine sa ramnana acolo. http://www.tampoane-ob.ro/la-intrebari/tampoane documenteaza-te :|

| mimiwewem a răspuns (pentru UbexFlo):

Mulțumesc.:*

23 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca ramane mai mult de 6 ore risti sa faci soc toxic. Trebuei sa ajungi urgent la doctor, ceea ce ai patit tu este o urgenta majora, fiecare ora care trece te aduce mai aproape de septicemie. Mergi in orice serviciu de urgenta, te vor ajuta. Daca ajungi in timp util, e posibil sa scapi cu bine, chiar fara interare si tratament perfuzabil. Daca ajungi prea tarziu, iti poti pierde viata.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poneiule, crede-ma, este foarte grav ce i se intampla, trebuie sa ajunga la Urgenta, nu e de joaca. Nu vreau s-o sperii, m-am speriat eu, fiindca am vazut mai multe fete cu septicemii cumplite dupa ce nu-si schimbasera la timp tamponul intern.

Abh
| Abh a răspuns:

Daca l-ai impins mai adanc nu vei reusi sa-l scoti singura. Du-te la ginecologie si medicul ti-l va extrage cu ajutorul unei pense.

| IMC90 a răspuns:

Hai ma nu fi rau laughing

| IMC90 a răspuns:

A sosit momentul sa-ti zic ca sunt un el, nu o eahee hee

| IMC90 a răspuns:

Sunnt baiat, lucru demonstrat anatomic laughing

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Du-te bre, la un medic, auzi, sa stai cu el acolo...mare ti-e gradina.

| mimiwewem a răspuns:

Dacă nu știi ce să răspunzi, abține-te la comentarii.

| mimiwewem a răspuns:

Cred că mor în seara asta, fericit?

| IMC90 a răspuns (pentru mimiwewem):

Da-i cu amoxicilina-clavulanat si gentamicina ca sa rezisti pana maine cand te vor trece astia pe Imipenem laughing

Sper ca nu iei in serios ce ti-am scris tongue Oricum ar fi indicat sa mergi la medicul ginecolog tongue

| Brigaela a răspuns (pentru mimiwewem):

Serios, ai reusit sa il extragi? Chiar e serioasa situatia, mai ales daca este sange pe tampon.

| Brigaela a răspuns (pentru IMC90):

Stii, penultima data cand am vazut un soc septic de la tampoane interne prost folosite nu am avut Tienam (Imipenem) si, din pacate, fata si-a pierdut uterul, un ovar si o parte din peretele vaginal. Dar a scapat cu viata. Avea sub 20 de ani si am crezut o vreme ca o vom pierde, noric, ca aveam Invanz si un serviciu bun de dializa acuta.

| IMC90 a răspuns (pentru Brigaela):

Pai eu i-am zis sa se duca la medic tongue Nu zic ca n-au fost cauzri dar nu cred eu ca statistica este asa defavorabila sad Eu zic ca o sa fie bine, mai ales daca se duce direct la siptal si nu face 7 cozi (mai intai la medicul de familie pentru trimitere si apoi pe la spital).

Cei de la UPU primesc astfel de cazuri?

Da, primesc. Sunt rare cazurile, e adevarat, dar riscul este groaznic. Adica e putin probabil sa faca asa ceva dar daca face, e ingrozitor de grav. Si fiecare ora in care sta cu tamponul in organism creste riscul unei complicatii chiar severe.

| IMC90 a răspuns (pentru Brigaela):

Ai putea tu sa-i dai un antibiotic (preventiv) intrucat eu nu am competenta necesara. Tu stii cel mai bine happy

Nimic nu e eficient daca nu inlatura sursa din interiorul corpului.

| mimiwewem a răspuns:

Am murit.

| Azael2k a răspuns:

Nu sunt fata, dar mergi urgent la medic!

| MaDroghezCuFericire a răspuns:

Du-te la doctor !

| florentttina a răspuns:

Mai bine apelezi la doctor deoarece te poti infecta si asta nu e bine