| crybaby123 a întrebat:

Peste cateva zile merg la mare si mi-e foarte rusine de corpul meu. am celulita pe fund, am burta,solduri. Am 1, 60 si 52 kg. (14 ani, fata) stiu ca sunt alte persoane mult mai grase decat mine, dar eu ma simt foarte prost. ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| anss23 a răspuns:

Uite,eu una cand ma duc la mare sau la piscina si vad oameni mai plinuti in costum de baie, nu ma gandesc "mama, uite-o si pe aia/ala!", de fapt nici nu imi pasa ce fac altii cu viata lor si orice om normal gandeste asa.Nu ai de ce sa te simti prost, e normal sa nu arati ca modelele din revista si atata timp cat nu vorbim de o greutate nesanatoasa nimeni nu e indreptatit sa te judece.Eu una am o greutate normala,sunt chiar slabuta si tot am multa celulita si am vazut de curand ca am si niste vergeturi.laughing)Si ghici ce, vara asta ma duc la mare si o sa ma simt la fel de bine ca si pana acum.Dar iti recomand ceva care sa te ajute pe moment, si sa treci mai usor peste aceasta experienta, fa in zilele astea care au mai ramas cateva exercitii pentru tonifiere, in special abdomene (exercitiul cel mai bun pentru a scapa de burta e sa stai asezata pe spate si sa iti ridic doar picioarele), fa 3-4 serii de cat 10 exercitii pe zi si o sa se vada rezultatele, chiar si in perioada scurta de timp.De asemenea, cumpara-ti un costum de baie care sa te avantajeze, si aranjeaza-te in asa fel incat sa te simti bine in pielea ta..de exemplu manichiura, pedichiura, fa-ti ceva frumos la par si esti gata de plaja!happydistractie placuta!

| darrio2007 a răspuns:

Sa te duci la mare.La asta trebuia sa te gandesti de acum cateva luni. Poate tineai vreo dieta pana plecai la mare si mai slabeai.

| Violleta2022 a răspuns:

Trebuia sa te gandesti la slabit si la transformat celulita din iarna, acnd aveai timp sa dai jos si sa faci exercitii intense pentru a elimina celulita.
Acum este foarte greu, aproape imposibil.
Te-as sfatuii ca vara asta sa mergi la munte, nu la mare, mai ales daca iti este rusine de cum arati.
Iar din toamna, incepi la tesutul adipos si celulita sa le preschimbi in muschi si sa-i tonifici, ca la vara urmatoare sa arati senzational.

| Butterfly02 a răspuns:

Cei de la mare, daca ai putut vedea, nu poarta mereu costum de baie. Poti purta niste pantaloni farte scurti care sa iti acopere doar partile care te deranjeaza. Si un maieu. Dar eu zic sa nu te gandeti la asta. Ideea e sa te distrezi. Si invata sa te iubesti asa cum esti.