Da. O eugenie, un croisant sau o napolitana nu ingrasa atat de mult precum ar face-o un tort, de exemplu.
Depinde si cantitatea pe care o consumi. Daca e doar un simplu croisant, atunci nu vor fi multe calorii dar daca sunt 4 croisante, e altceva.
E bine ca vrei sa scapi de dulciurile din casa, astfel nu vei mai avea tentatia aproape.
Daca vrei sa-ti mentii greutatea, napolitanele si eugenia ori cornuletele nu sunt indicate, fiindca au foarte multe calorii, odata de la zahar apoi de la carbohidrati, deci mai bine nu le mananci deloc.
Dar poti manca dulce, un fruct: mar, para, pruna, caisa, fructe de padure congelate.
Ideea este ca asa ceva nu se face niciodata: sa tii in casa mancare interzisa cand esti la dieta si sa continui sa o mananci, c ca sa corpui dieta si sa pui la loc greutatea.
Sfatul tuturor nutritionistilor si dieteticienilor este: cand te apuci de dieta, atunci acorda seriozitate maxima si incepe prin a arunca mancarea interzisa, sau da-o de pomana, dar nu fa greseli care te duc din nou la ingrasat, cu mancatul usor-usor a tot ce mai ai prin camara.
Poate ti-ar trebui mai multa ambitie de data asta.
Helloo nu mai sunt la dieta de ceva timp si doar incerc sa ma mentin. fac sport zilnic si nu ma consider o persoana sedentara din moment ce merg minin 6000 de pasi zilnic. cred ca ar fi ok sa adaug cate ceva dulce zilnic, in cantitati mici, bine inteles
Cei 6000 de pas nu ajuta la nimic, iti spuna asa cum mi-a spus-o medicul. Ajuta doar daca ai peste 70 de ani ca sa nu anchilozezi.
Ca sa te mentii, trebuie sa faci sport si sa alergi, sau sa mergi la sala macar 30 min odata la 2-3 zile.
Adaugatul asta de culce este doar o obsesie personala, ca-n realitate dulcele ala poate fi eliminat si inlocuit cu fructe.
Bine zis, ai si tu dreptatea ta. sincer simt ca am rabdat prea mult din moment ce prin august am renuntat la tot ce e dulce si de ceva timp tot s-au adunat tot felul de dulciuri. sunt o persoana destul de pofticioasa si d asta vreau si sa termin dulciurile, dar nu toate intr o zi. oh si fructe mananc zilnic, macar doua
Da-le de pomana si nu-ti fa rau singur, fiindca lacomia de acum iti va bloca sistemul, si in loc sa te mentii la aceeasi greutate, vei lua in greutate.
Crede-ma ca nu merita pentru cativa lei sa arunci pe apa sambetei atatea luni de dieta!
O sa tin cont de ce ai zis, mersi pentru sfaturi
Poti dar nu multe, ca daca iei mai multe calorii decat luai de obicei te ingrasi, si ca sa scapi de ele ia cat mai putine de la magazin