| VagnerLoveVL30 a întrebat:

Sal, parinții mei sunt despartiti maicămea e plecata în Anglia iar tata m-a lasat. Aseara am observat ca am ca ceilalti și eu papule perlate peniene (PPP).
Azi m-a sunat si mama sa vada ce fac, ea m-a întrebat ce fac cum ma simt, iar eu i-am raspuns cu "sunt bine"
Lamuriți-ma și pe mine ce sa fac, ce sa-i zic. Sanătate!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BotezanDaniel a răspuns:

-"Salutare!", big grin în primul rând, dacă tot trăim în societate, happy

-Și în al doilea rând, am încercat să îl ajut, nu cred că e vreo problemă dacă "culeg" roadele altora. happy

-Cred că virgulele sunt puse destul de corect. happy

-Un sfat și pentru tine:"Învață să te comporți!", și după mai socializăm. happy

-O seară liniștită! big grin

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Papulele perlate sunt normale, nu indica nici o boala. Deci esti bine, nu ai ce sa ii spui. Nu ai nevoie de tratament, nu te afli in nici un pericol, e ca si cum i-ai spune ca ai unghii la degete

suntserios
| suntserios a răspuns:

Din ce stiu eu nu e nimic grav care sa necesite vreun tratament urgent. Poti oricand sa te duci la medicul de familie sa te consulte

| minrest a răspuns:

Odata ce ai inteles ca acele papule sunt normale, naturale si nu deranjeaza, treci mai departe. Iar mamei, spune-i ca esti sanatos si intreb-o cum o mai duce.

Salutare! happy Nu cred că poate decide altcineva ce este bine pentru tine,decât tu însuți,cel mai bine. big grin Nu știu dacă suferi (sper că nu laughing ) sau dacă ai vreo problemă de natură emoțională,pentru că nu ai oferit prea multe detalii,și nu știu cum te simți. happy Din câte am observat,ai purtat o mască socială. happy

O rana inerioara psihica,poate fi comparata cu o rana fizica,pe care o ai de mult timp pe mana,pe care o ignori si pe care nu ai ingrijit-o asa cum ar fi trebuit. happy Ai preferat sa o bandajezi, pentru a nu se mai vedea. big grin Acest pansament este echivalentul mastii sociale. happy Ai crezut ca facand astfel,vei putea pretinde ca nu esti ranit. big grin Crezi ca intr-adevar aceasta este solutia? big grin Bineinteles ca nu! happy Stiim cu totii lucrul acesta,dar ego-ul,nu il stie. happy Este una dintre modalitatiile lui de a ne pacali. big grin Daca un om care are o astfel de rana bandajata pentru a fi ascunsa, happy este luat de mana cu iubire de un alt om care nu stie de prezenta acelei rani,el va suferi. big grin Cel care l-a prins de mana va fi surprins de reactia negativa a celui ranit. happy Practic,cel responsabil pentru durere,este chiar cel care a ales sa ascunda rana in loc sa o rezolve. big grin Este la fel pentru toate ranile. happy

happy Eu nu știu dacă există vreo rană,dar cu siguranță,daca ne spui mai multe, și te exteriorizezi și îți exprimi toate gândurile și emoțiile, vom putea vindeca durerea și rana. Funda? big grin

| alina2k18 a răspuns (pentru BotezanDaniel):

NU are nici o legatura problema lui cu your therapist wanna be thoughtswinking
PS: Vezi ca pui virgule total gresit si aiureawinking
PS1 : Fi original, ce ai scris aici e copiatwinking stii tu de la cinewinking

| BotezanDaniel a răspuns (pentru alina2k18):

-"Salutare!", big grin în primul rând, dacă tot trăim în societate, happy

-Și în al doilea rând, am încercat să îl ajut, nu cred că e vreo problemă dacă "culeg" roadele altora. happy

-Cred că virgulele sunt puse destul de corect. happy

-Un sfat și pentru tine:"Învață să te comporți!", și după mai socializăm. happy

-O seară liniștită! big grin

Mă bucur că te-am ajutat! happy Mulțumesc pentru fundă! big grin

| Mihhhhhhhh a răspuns:

Mamei tale trebuie sa ii spui totul. In acest mod nu vei mai fi nici tu stresat ca nu știi ce sa faci, ea te ca ajuta și va merge cu tine oriunde pentru a te face bine. Vei fi mult mai liniștit dacă vei discuta cu părinții tai despre orice. Te vei Descarca. Părinții tai trebuie sa fie cei mai buni prieteni ai tai.