-"Salutare!", în primul rând, dacă tot trăim în societate,
-Și în al doilea rând, am încercat să îl ajut, nu cred că e vreo problemă dacă "culeg" roadele altora.
-Cred că virgulele sunt puse destul de corect.
-Un sfat și pentru tine:"Învață să te comporți!", și după mai socializăm.
-O seară liniștită!
Papulele perlate sunt normale, nu indica nici o boala. Deci esti bine, nu ai ce sa ii spui. Nu ai nevoie de tratament, nu te afli in nici un pericol, e ca si cum i-ai spune ca ai unghii la degete
Din ce stiu eu nu e nimic grav care sa necesite vreun tratament urgent. Poti oricand sa te duci la medicul de familie sa te consulte
Odata ce ai inteles ca acele papule sunt normale, naturale si nu deranjeaza, treci mai departe. Iar mamei, spune-i ca esti sanatos si intreb-o cum o mai duce.
Salutare! Nu cred că poate decide altcineva ce este bine pentru tine,decât tu însuți,cel mai bine. Nu știu dacă suferi (sper că nu ) sau dacă ai vreo problemă de natură emoțională,pentru că nu ai oferit prea multe detalii,și nu știu cum te simți. Din câte am observat,ai purtat o mască socială.
O rana inerioara psihica,poate fi comparata cu o rana fizica,pe care o ai de mult timp pe mana,pe care o ignori si pe care nu ai ingrijit-o asa cum ar fi trebuit. Ai preferat sa o bandajezi, pentru a nu se mai vedea. Acest pansament este echivalentul mastii sociale. Ai crezut ca facand astfel,vei putea pretinde ca nu esti ranit. Crezi ca intr-adevar aceasta este solutia? Bineinteles ca nu! Stiim cu totii lucrul acesta,dar ego-ul,nu il stie. Este una dintre modalitatiile lui de a ne pacali. Daca un om care are o astfel de rana bandajata pentru a fi ascunsa, este luat de mana cu iubire de un alt om care nu stie de prezenta acelei rani,el va suferi. Cel care l-a prins de mana va fi surprins de reactia negativa a celui ranit. Practic,cel responsabil pentru durere,este chiar cel care a ales sa ascunda rana in loc sa o rezolve. Este la fel pentru toate ranile.
Eu nu știu dacă există vreo rană,dar cu siguranță,daca ne spui mai multe, și te exteriorizezi și îți exprimi toate gândurile și emoțiile, vom putea vindeca durerea și rana. Funda?
NU are nici o legatura problema lui cu your therapist wanna be thoughts
PS: Vezi ca pui virgule total gresit si aiurea
PS1 : Fi original, ce ai scris aici e copiat stii tu de la cine
-"Salutare!", în primul rând, dacă tot trăim în societate,
-Și în al doilea rând, am încercat să îl ajut, nu cred că e vreo problemă dacă "culeg" roadele altora.
-Cred că virgulele sunt puse destul de corect.
-Un sfat și pentru tine:"Învață să te comporți!", și după mai socializăm.
-O seară liniștită!
Mamei tale trebuie sa ii spui totul. In acest mod nu vei mai fi nici tu stresat ca nu știi ce sa faci, ea te ca ajuta și va merge cu tine oriunde pentru a te face bine. Vei fi mult mai liniștit dacă vei discuta cu părinții tai despre orice. Te vei Descarca. Părinții tai trebuie sa fie cei mai buni prieteni ai tai.