anonim_4396
| Anonim întreabă:

Sal TPU

Fumez de 2-3 sapt si cred ca am fumat peste 1 pachet, ideea e ca mi-a aparut ceva un fel de buba sub limba in partea stanga jos si e putin alba cu firisoare de sange pe ea si mi-e teama sa nu fie ceva mai grav, gen in astea 2-3 sapt am si pufait am si tras in piept si ma intreb sa nu fie vorba de cancer sau ceva.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Raducons a răspuns:

Renunta la fumat pana nu se instaleaza dependenta, pe viitor o sa fii f bucuros ca ai facut asta, nu te lua dupa nimeni, gaseste-ti placere in altceva.Nu e cancer, altii fumeaza de zeci de ani si tu te sperii de o luna, am mai auzit de eruptii de tipul asta, probabil e o alergie, la inceput trebuie sa fie o reactie negativa ca la alcool

| MPersephone a răspuns:

Peste un pachet? Nu e cancer. Oamenii fumeaza cate 3 pachete pe zi si le ia multi ani pana Posibil sa dezvolta cancerul. Desigur, asta nu inseamna ca trebuie sa continui sa fumezi. Daca ai simptomele, poate fumatul nu e pentru tine.