|

Sal TPUFumez de 2-3 sapt si cred ca am fumat peste 1 pachet, ideea e ca mi-a aparut ceva un fel de buba sub limba in partea stanga jos si e putin alba cu firisoare de sange pe ea si mi-e teama sa nu fie ceva mai grav, gen in astea 2-3 sapt am si pufait am si tras in piept si ma intreb sa nu fie vorba de cancer sau ceva.

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Renunta la fumat pana nu se instaleaza dependenta, pe viitor o sa fii f bucuros ca ai facut asta, nu te lua dupa nimeni, gaseste-ti placere in altceva.Nu e cancer, altii fumeaza de zeci de ani si tu te sperii de o luna, am mai auzit de eruptii de tipul asta, probabil e o alergie, la inceput trebuie sa fie o reactie negativa ca la alcool

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Peste un pachet? Nu e cancer. Oamenii fumeaza cate 3 pachete pe zi si le ia multi ani pana Posibil sa dezvolta cancerul. Desigur, asta nu inseamna ca trebuie sa continui sa fumezi. Daca ai simptomele, poate fumatul nu e pentru tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează