| stefstefansteff123 a întrebat:

Sall TPU, am 17 ani si am 55 kg si sunt cam slab,eu vreau sa cresc in masa musculara si in grasime,vreau sa fiu mai lucrat si sa nu mai fiu asa slab, ideea e ca vreau sa iau proteine sau ceva de genul orice m-ar ajuta sa imi maresc greutatea pana la 90/100 kg,poate pentru asta voi manca mai mult,eu nu stiu ce proteine sa iau, prima data vreau sa ma ingras pana la 65 kg (natural,fara nimic) apoi voi baga proteine si voi face sala acasa, imi puteti spune si mie un program bun care sa il urmez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| ZyReXe a răspuns:

Cauta pe mega proteine pe site la suplimente pentru masa si iti faci un shake dupa sala si unu cand te culci, au vreo 1200 de kcal un shake si desigur mananca mai mult, oua carne legume fructe orez paine lactate cereale etc