| stefstefansteff123 a întrebat:

Sall TPU,de ceva timp tot mi-a aparut un abces, si l-am spart cand era mai mare si a curs puroi...Ideea e ca tot imi creste si m-am saturat sa le tot sparg, ce sa fac? In niciun caz sa nu va aduc cu "mersi la stomatolog" vreau alta solutie in afara de asta.Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Alta solutie in afara de medicul stomatolog e sa astepti sa iti ajunga infectia in sange si sa faci septicemie... daca nu stii ce e aia cauta, o sa ai o surpriza.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU se poate "rezolva" fără stomatolog rolling on the floor

Dacă ai un abces dentar ( puroi la o măsea/dinte ), atunci NU-l poţi trata "acasă"!
Cel mult, poţi să-ţi pui o compresă cu apă rece pe maxilar ( în exterior, pe faţă ) în zona unde este inflamaţia/abcesul ( dacă este cazul ).

TREBUIE să mergi la medicul stomatolog pentru a vedea care este motivul acelui abces : eventual, o să-ţi facă un drenaj ( ca să aibă pe unde se scurge puroiul ) şi o să-ţi prescrie un antibiotic adecvat!

Toate cele bune.

| SkyPilot a răspuns:

Nu ai alta solutie decat stomatologul. Trebuie eliminata sursa infectiei. Ai putea sa iei antibiotic, dar il iei degeaba. Cu cat amani vizita, cu atat problema devine mai serioasa. Incearca sa intelegi ca nu e de gluma!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Radacina dintelui este afectata.
Cu timpul osul se va retrage si dintele va cadea singur.
Asta daca infectia nu se va extinde intre timp si ceilalti dinti.