| casher a întrebat:

Eu sunt un copil de 9-10 ani face 10 ani in 3 decembrie 2015 dar, acum, sunt constipat. Adica nu am mai facut Treaba mare de aproape o saptamana. Pentru ca nu imi vinea. Cel mai bine este sa imi dati SERIOS un tratament happy Adica sa imi ziceti ce sa fac sa nu mai fiu constipat. Hai va astept cu raspunsurile. Va rog ziceti repede happy funda big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Cumpara de la farmacie un laxativ usor. Pe termen indelungat bea suc de rosii sau bulion.

14 răspunsuri:
| casher explică (pentru Salontanul):

Auzi chiar e bine sa bei suc de rosii sau bulion? Ai incercat si tu laxativ usor? Ti-a mers?! Nu vreau sa am probleme crying

| casher explică (pentru casher):

;| Te rog... o sa incerc, o sa ai funda cand o sa scap de constipatie, multumesc pentru raspuns happy Salontanul happy

;| Te rog... o sa incerc, o sa ai funda cand o sa scap de constipatie, multumesc pentru raspuns

| Andryez a răspuns:

Deja e treaba serioasa, trebuie sa te duci la medic, fie ca ti-e frica fie ca nu pentru ca poti face un fecalom adica se pietrifica materiile fecale, pentru mai multe detalii citeste aici ( http://www.sfatulmedicului.ro/dictionar-medical/fecalom_3461 )

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru casher):

Am avut constipatie cronica peste 20 de ani. Am incercat tot felul de medicamente. Am urmat 3 luni o cura cu niste casete cu extract de rosii dar m-a durut burta de ele. Daca vrei sa incerci: http://pastile-tomatoplant.ro/
Acolo scrie ca sunt pentru slabit dar slabirea se face prin diaree. Deci nu sunt asa bune. Atunci mi-am cumparat rosii si un storcator. In ziua de astazi manac zilnic salata de rosii si merg la WC si de 2 ori pe zi.Te rog sa ma crezi, pe cuvant de onoare, ca este incercat pe propria-mi piele.

Cum adica constipatie cronica?

ATENTIE! Cred ca am doar unu *caca* foarte gros si lung in fund. Dar totusi cand vreau sa il scot ma inteapa si de aia nu pot sa fac. Adica cand vreau sa fac, ma inteapa, si de aia nu pot face. Cel mai bine cred ca ar fi sa mananc ceva care ma face sa fac caca... Totusi, dupa ce ma sterg ma ustura. Mi-e mi-a zis mama ca daca nu o sa fac o sa trebuiasca sa ma duc la medic sa imi bage un furtun in fund si sa fac caca fortat, a zis mama ca e si mai dureros si daca nu vreau sa ajung la medic trebuie acasa sa fac caca. Mama nu ma crede ca ustura si inteapa cand fac, foarte rau, ea zice ca mi-e frica sa fac caca. Ca sa intelegeti, nu pot face caca, deoarece, ma inteapa cand vreau sa fac + iese greu. Alte raspunsuri?

| casher explică (pentru Andryez):

Mi-e mi-a zis mama ca daca nu o sa fac o sa trebuiasca sa ma duc la medic sa imi bage un furtun in fund si sa fac caca fortat, a zis mama ca e si mai dureros si daca nu vreau sa ajung la medic trebuie acasa sa fac caca si nici eu nu vreau sa ajung la medic dupa ce mi-a zis mama in scrisul de mai sus happy

| casher explică (pentru Andryez):

Ce ineamna materiile fecale?

| casher explică:

ATENTIE! Si cand vreau sa ma sterg eu vad ca este mai mult CACA si ma sterg si este lipicios. Si acel CACA se poate lua doar cu servetele umede.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

CUM SE CREEAZA CONSTIPATIA!?

| RadioactiveUranium a răspuns:

Tu nu prea ai voie cu laxative.Esti cam mic.Dar exista pentru copii laxative praf, adica se dizolva in apa nu pastile

| casher explică (pentru RadioactiveUranium):

eu nu folosesc pastile folosesc "rachete" dinalia mici care se baga in fund aci mi-a bagat doar una dar a iesit din fund BECAUSE nu puteam sa rezist BECAUSE cand era in fundulet FRIGEA, ARDEA, huh ce frige!

| casher explică:

SALL ALL! IN ACEST MOMENT AM INCERCAT SI AM PUTUT SA FAC CACA! da mare si gros! NU CONTEAZA, CE ESTE BINE ESTE CA AM FACUT CACA! SUPER! STITI CE BUCUROS SUNT! MAMA CE BUCUROS SUNT! SUPER SUPER SUPER BUCUROS! Acum... pot sta linistit ca NU ERA O CONSTIPATIE, doar ca nu puteama sa fac caca fiindca era prea mare si lung da gros si inegrit. Hai ca acuma nu il mai caracterizez caca-ul...

CEEEE VESTEEE BUNAAA! FOR MEH!

Thanks all for answers.

Funda = SALONTANUL! FELICITARI SALONTANUL, AI CASTIGAT UN RASPUNS CASTIGATOR!

---
CE FERICIT ISSSS! SUPER ACUM MA SIMT FOARTE BINE! mersi la toti pentru raspunsurile date big grin