| AnonymousMLG a întrebat:

Sallut TPU!
Acum vreo 20 minute am mancat un corn "with spumante flavour filling" si acum ma simt cam beat.
Am 13 ani.
Cum sa scap de senzatia de "betie"

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Este foarte greu sa scapi de aceasta senzatie, pentru ca este produsa de psihicul tau, si nu are nici o baza in universul fizic. Cornul nu contine alcool, si nu a continut in nici un stagiu al fabricatiei. Inafara de beat, nu te simti si sugestionabil, din intamplare?

| minrest a răspuns:

Producatorul a scris pe produs ca are aroma de samapnie, ca sa sugereze o legatura cu un produs de lux, sampania (SI ca sa descrie gustul, desigur). Dar in cazul tau sugestia a actionat mult mai puternic decat a intentionat producatorul, si cum ai citit ceva de sampanie, te-ai simtit si beat. Asta inseamna ca este usor ca cineva sa iti sugereze ceva, esti sugestionabil.

| PumpkinDoll a răspuns:

Inseamna ca de la un shot de vodka sau o doza de bere intri in coma

| TheRealFantasy a răspuns:

... *facepalm*

Nu ai cum sa te imbeti de la un corn cu "crema de sampanie" (sampanie=vin spumant). Nu ai de ce senzatie de betie sa scapi, nu cred ca stii ce e aia. Poate ai avut o mica senzatie de ameteala sau ai facut altceva care sa fi produs asta fiindca e ridicol ceea ce spui.

| Eniţă_Daniel_1997 a răspuns:

Nu te speria. Peste câţiva ani vei citi ce ai scris aici şi vei râde. Nu este nicio senzaţie de beţie, este doar mintea ta care te păcăleşte. Cum a mai spus cineva aici, sugestia a fost prea puternică pentru psihicul tău.