| elcosmin a întrebat:

Acum cateva zile am donat sange(aproape jumatate de litru). Ideea este ca nu m-am simtit slabit, dar m-am simtit foarte deshidratat. Tin sa mentionez ca de atunci mi se usuca gatul foarte tare si mi-este sete frecvent. Credeti ca e de la faptul ca am donat sange sau poate fi alt motiv?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistit consuma multa lichide si trece, evita dulciurile si consuma lichide si cumparati sfecla rosie.e normal cat ai donat sangele se reface, ai grija sa nu donezi mai mult de 3-4 ori pe an daca ai facut-o deja inseamna ca acesta este primul simptom al anemiei, consuma sfecla rosie si te vei simti mai ok si nu mai dona mai mult decat am zis eu. daca ai anemie feripriva stunci pastile ferogradumet sunt cele care te scspa dar in urma unei analize.

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Se poate ca organismul sa fi perceput asta ca pierdere de lichide iar acum ti sete, nu stiu, in orice caz sa bei apa 2 litri pe zi, poti dona 3 litri si nu ai nimic, sa consumi fructe multe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar putea fi diabet da nu stiu daca ai o rana si se vindeca greu sau ai transpiratie de miros de acetona poate indica un inceput de diabet da sunt cauze si cauze mergi la doctorul de familie daca suspectezi ceva.

| elcosmin explică (pentru anonim_4396):

Nu am cum sa am diabet, pentru ca altfel nu puteam dona sange

| anonim_4396 a răspuns (pentru elcosmin):

Corect