| Raducu34A a întrebat:

Salut.Am 13 ani.Astazi cand am fost la toaleta sa-mi fac nevoile fizeologice am vazut iesind din penis un lichid alb, transparent.L-am atins si era cam lipicios.Pana sa ma duc la chiuveta sa ma spal m-am sters pe tricou. Lichidul mirosea urat.Imi puteti spune ce e si de la ce e si de ce mi se intampla asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Un lichid nu poate fi in acelasi timp si alb si transparent. Deoarece mai mult ca sigur nu era vorba de sperma ci de o scurgere de alta natura care daca avea si un miros urat, se pare ca provine de la o infectie.Rezolvarea ti-o poate da doar un medic deci ar fi indicat sa te prezinti cat mai urgent la medicul de familie pentru o consultatie medicala.

4 răspunsuri:
| AndySchleck a răspuns:

Poate ai facut LA BAie ceva neortodox laughing)

| Emilian65 a răspuns:

Acel lichid pe care l-ai vazut tu, este lichidul prespermatic care apare urma unei erectii puternice sau dupa un act sexual avut cu iubita. La tine a aparut in urma unei erectii puternice pe care ai avut-o inainte de a merge la toaleta.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Sperma, te-ai excitat

| Belluuu a răspuns:

Te-ai terminat pe tine rolling on the floor!