Este foarte bine, nu prea conteaza numarul kg, ci cum arati. Daca tu consideri ca arati bine asa este.
Nu stiu, cred ca esti un pic cam mult, cunosc o femeie care are 25 de ani si are doar 55 kg.
Greutatea corporala nu are legatura cu varsta ci cu inaltimea.Am auzit de la o colega ca inaltimea -10 ii valoarea in kg care la tine ii fix bine esti okey
Ai exact kate kg ar trebui(cu 10 my putin decat cm de peste 1 m la fete), dar daca u consideri ca o parte a corpului tau nu arata exact asa cum ti-ai dori, poti sa faci cateva exercitii. Daca nu ai probleme cu asa ceva... e perfect.Nu-ti face probleme, esti in dezvoltare inca, nu este cazul sa iti faci atatea griji din cauza greutatii tale.
Te informez ca ai o greutate normala pentru varsta ta! Deci poti sa stai linistita!
Este foarte bine. Din ce vad eu in poza, esti o fata draguta. Nu ai de ce sa iti faci griji.
Cam In jur de 5 kg maxim Inaltimea din punctul meu de vedere este perfecta Cred ca esti frumoasa Pa
Buna . Eu zic ca arati bine
. Nu trebuie' sa mai slabesti, deoarece vei arata ca un batz. Iti sta bine asa. Nu esti grasa la kilogramele pe care le ai.
aidateiuubesc întreabă:
Capsunica99 întreabă: