| DenisIonut01 a întrebat:

am ceva la buric un lichid alb, asa ca puroi (nu am pirsing sau chesti) de acum 1-2 zile ma tot jeneaza ceva pe acolo nu inteleg ce ca nu se vede nimic, poate m-a zgariat papagalu cand s-a pus pe mine. vreau o parere sau cine a patit ceva gen sa imi raspunda.

P.S. o sa imi fac programare la doctoru de familie mai tarziu ca e prea dimineata, dar pana atunci as vrea sa stiu daca cunoasteti ceva gen.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| blackcat99 a răspuns:

Am avut si eu. Iti recomand din toata inima lotiunea mentolata. E un lichid alb, laptos, cu miros puternic de menta. Aplica pe putina vata niste lotiune, indeas-o usor in buric si las-o acolo jumatate de ora. Cam asa arata sticluta : http://www.shopmania.ro/medicinale/p-lotiune-mentolata-25575653 Multa sanatate!

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Normal ca ai facut o mica infectie, din cauza papagalului, daca obisnuiesti sa-l tii pe burtă. Imposibil, sunt sigură ca te-a zgariat cu gheruta, in interiorul lui, al buricului. Iar el, in colivia lui, cu siguranta avea pe degetele (gheruțe) si găinaț, si, na, gata infectia. Tu cum ai fost mai sensibilă, s-a intâmplat. Stii ceva. până te duci la medic, stai culcată si toarnă acolo unde te doare niste apă oxigenată, putin. Dacă bolboroseste si face un pic de spumă, precis ai rană deschisă, pe acolo. Nu te speria, trece, acum normal ca doare, probabil rana nici nu are vechime, decat o zi-două.

| DenisIonut01 explică (pentru floresdemayo):

1. sunt baiat 2. el vine singur la mine pe pat, burta si asa mai departe 3.Multumesc pentru raspuns.

| floresdemayo a răspuns (pentru DenisIonut01):

Scuze, eu am avut impresia ca esti fată big grin Dar, sincer, n-am prea dat importanta acestui lucru.
Si catelul meu vine nechemat...mai ales dimineata, e mai rau decat un ceas desteptăor, mai obraznic.
Du-te până la doctor, asta ca sa ai tu sufletul linistit. iti va da ceva, un tratament că doar de-aia e doctor. Acum vede el care e treaba. dar trebuie sa te duci. A! Si eu am "papagaloi", pe micii Alexandru (unul galben strident si unul verde crud, aprins), dar ai mei, cand pișcă apăi pișcă ca lumea, de-i tii minte cateva saptamani laughing

| samysamy a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa-ti faci acea programare cat mai rapid la doctor. Am avut si eu un prieten cu asa ceva (nu prea stiu detaliile) dar el a stat in spital aproximativ o saptamana. Acum eu nu vreau sa te alarmez poate nu e aceeasi chestie dar medicul de famile te poate convinge. Sper sa-ti revi cat mai curandbig grin