Postura gresita, lipsa miscarii, atrofia muschilor etc.
Mergi la ortoped. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Cu recomandarile de la ortoped si cu trimitere de la medicul de familie, mergi la Kinetoterapie. Perioada pentru care se decontează procedurile specifice de medicină fizică și de reabilitare este de maximum 21 zile pe an.
https://www.avocatnet.ro/......iulie.html
Daca ai piscina la tine in oras, mergi la inot. Te va ajuta la coloana dar si sa te dezvolti armonios.
Si eu aveam la 18 ani dureri de spate si medicul mi-a recomandat ca măcar 10 minute pe zi in total, in cate reprize pot sa stau atârnata de un copac, batea, orice, ca asa se îndreaptă. Pe mine m-a ajutat.
Cel mai probabil ai o scolioza care se poate trata doar cu kinetoterapie și masaj
Gaura lânga coloana poate nu ai, dar un inceput de scolioza/cifoza sau alte deformari ale coloanei este cel mai posibil. Ori incepi sa cauti pe Youtube video-uri cu exercitii kinetoterapeutice si faci zilnic 10-15 minute sau măcar o data la doua zile. Astfel, iti vei indrepta coloana, postura si nu vei mai avea dureri.
A doua varianta este sa mergi la un centru medical care are specialitatea Kinetoterapie. Acolo vei beneficia si de anumite aparate care te ajuta la exercitii, de masaj terapeutic si de lasere si alte aparaturi. Pentru asta ai nevoie de o consultatie la medic si el iti va prescrie ce ai nevoie si te va diagnostica
În regula, mersi mult dar ce este acea gaura în coloana și de ce ma sperie asa mult de parca as avea eu doar ca mi-a spus acest prieten ca a descoperit ca are el.
Poti sa cauti pe google pentru ca acea gaura este "altceva" si depinde in care parte a coloanei se afla. Din aceasta cauza difera simptomele insa nu te speria pentru ca, daca ar fi sa ne luam dupa toate simptomele de pe google, daca mă doare unghia pana maine mor deci...
Nu.nu coboară ma ajuți cu sfaturi ceva?
Fă exercitii.
Caută yt. Alin Burileanu lombar sau ce zona te doare si fa miscare
Mersi mult. Durerile nu se lasa pe picior, nu îmi amorțește spatele și nimic altceva doar o durere pe la mijlocul coloanei după ce stau 2 3h pe scaun la calculator și 6h la scoala