| TechnoCocktail a întrebat:

Am o intrebare. Nu vreau sa slabesc sau sa ma ingras.Ci sa raman asa nu tin dieta sau alte chestii dar e vreo problema daca mananc un fruct seara ( portocala,nectarina, mar sau kiwi)? nu chiar inainte de a ma pune in pat, chiar ma ingras daca fac asta?
P.S. sunt baiat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este chiar recomandat să mânânci un fruct cu 30 de minute înainte de culcare.
Pa, pa.

| TechnoCocktail explică (pentru Legiuitoarea):

Hmm ok merci mult pentru lamurire!

| Legiuitoarea a răspuns (pentru TechnoCocktail):

Bună din nou.
Cu multă plăcere.
Consumul de fructe nu omoară pe nimeni.
Pa, pa.

7 răspunsuri:
| JohnSimon1983 a răspuns:

Salut.

Nici vorba. Nu te vei ingrasa deloc. Chiar iti recomand sa mananci un fruct inainte culcare si chiar dimineata pe langa micul dejun. Stai linistit ca nu te ingrasi. Mananca regulat cele 3 mese pe zi si o sa fi ok. Personal ma ocup cu "lucruri" naturiste. Poti afla si mai multe sfaturi si alte lucruri pe websitul meu lumeaplantelor.info. Sper sa te ajute acest raspuns.

| iLikeToHelp a răspuns:

Nu,fructele iti dau vitamine...Nu te ingrasa.

| naturistul a răspuns:

Cati ani ai si cine ti-a recomandat seara fructe! stevensegal83@yahoo.com

| 1q2w3e4r5t6y7u a răspuns:

O sa pui 2000 kg pe tine! Ai mare grija!

| deagaby00 a răspuns:

Nu. nu cred ca un fruct te poate ingrasa seara inainte de culcare insa din cate stiu eu numai banana face exceptie.
Deci sa nu mananci banane inainte de culcare.